Bilgisayarım oyunlarda kasıyor yardımcı olabilecekler yoruma

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler yardımcı olursanız sevinirim windows 8 laptopum pes13 vb oyunları kaldırmıyor pc min özelliklerini yazıyorum:

intel corei5-3210m 2,5 ghz with turbo up to 3,1 ghz

nvıdıa geforce gt 630m with 2 gb dedicated vram

15,6 hd led lcd

8 gb ddr3 memory

500 gb hdd

sorun nelerle ilgili olabilir ısınıyor ve kapanıyor

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç güncelleme yapmadım pc kenidisi yapmıyorsa pek anlamam nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misinz

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8 64 bit onu mu indirmeliyim sonrasında neler yapmam gerekiyor

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
windows 8 64 bit onu mu indirmeliyim sonrasında neler yapmam gerekiyor

İndirip yönergeleri takip edin ve kurun. yuklemeyı kendı yapıcak. sonra reset atarsınız makıneye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benzer bir makineye bir arkadaşım sahip. herhangi bir sorunu yok oyun konusunda. Ama bu arkadaş ilk günden beri hiç sürücü kurmamış. sorun muhtemelen odur. Çözülmezsse başka birşeydir ama win7 win8 farkı değildir. Win7 yerine win8 i tekrar kurup driverlarını yüklerse sorunu yine çözülecektir.

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen öle yeni aldım sürücü kurmadım hiç yukarıdaki siteden indirip kurduğumda sorun kalır mı

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
aynen öle yeni aldım sürücü kurmadım hiç yukarıdaki siteden indirip kurduğumda sorun kalır mı

denemeden bilemeyiz :)
Sürücü kurma konusunda korkmanıza gerek yok. İleri ileri diyip kurun hiç olmadı. setupu çalıştırın yeter

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurdum programı, yeniden denedim bütün oyunlarda, yine aynı şekilde ısınıp kapanıyor. garantiye mi yollasam

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kurdum programı, yeniden denedim bütün oyunlarda, yine aynı şekilde ısınıp kapanıyor. garantiye mi yollasam

Çok kısa süredemi oluyor bu kadar fazla ısınma?
Hala garantide ise gönderin. Ama birkezde windowsu tekrar kurup öyle denesenizde iyi olurdu.

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windowsu tekrar kurup denendm zaten mesala pes2013 oynarken bir maçı tamamlayamadan ısınıp kapatıyor laptıopmum kenisini

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oncelikle fan Soğutucu kullanmaniz gerekiyor.Tabivyenibmakine için bu kadar ısınma olmamasi lazim.Donanimlarin birbiriyle iletisiminde bir sikinti varsa bu da isinmaya neden oluyo olabilir.Tabi işin virüs boyutuda var. Egee bilgisayarınız viruslu ise bu virus fazla GPU kullanip faninizi isitiyor olabilir.

Ama aslina bakacak olursak sonuç olarak yeni bir makine, garantiye yollanabilir diye düşünüyorum. Garantieen gelince Driver Genius programı ile driverlerinizi guncel tutmakta fayda var.

Kolay gelsin

stranger1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkes çok saolsun yorumlarnız için iyi günler bi arkadaşa göstericeğm olmazsa geri göndereceğm artık :)

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyuna girerken simgeye sağ tıkla orda "grafik işlemcisi ile çalıstır" yazar ordan nvıdıa geforce su seçersen büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır. umarım işe yarar . bence sorun bu gibi

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
eğer sorun driver ile çözülemiyorsa 2 şey geliyor aklıma
1. Oyuna girerken Nvidia Grafik İşlemcisiyle çalıştır seçiceksiniz sağ tıklayıp
2. Bilgisayarı düşük performans modunda çalıştırıyorsunuz yüksek performans'a alıp öyle deneyebilirsiniz