RX570 8GB sapphire nitro+.rx 570 kaç gb ve hangi model. Modele ve vram e göre 1500 tl ye yakın fiyat oynayabiliyor. Birde cihazın durumu nasıl. Temizlik durumu, fiziksel hasar var mı? Tamir gördü mü? Kutuları ve faturaları duruyor mu? İlk sahibi sen misin? Bu detaylar olmadan tam bir fiyat vermek doğru olmaz.
Tam 9K ya ilana koy 8K ya anlaş lık bir sistem gibi geldi bana. Ram 16 olsa 10K ya koy derdim.RX570 8GB sapphire nitro+.
Cihazim gercektende tertemiz her hafta temizlik bakimlari yapiliyor.
Tum urunlerin kutusu ve faturalari duruyor.
ilk sahibide benim hocam.
Hocam pc donanimlari konusunda sizin kadar bilgili degilim ama sahibinden olsun dolap veya baska mecralar hurda bilgisayarlar 6 binden basliyor 9k az degil mi? (Ögrenmem lcln)Tam 9K ya ilana koy 8K ya anlaş lık bir sistem gibi geldi bana. Ram 16 olsa 10K ya koy derdim.
Youtuberlar 11k ya sifir 3060 ti sistemler satılıyor, şuan stok fazlası var. Sahibinden de satanların birçoğu satmak için değil dursun diye koyuyor.Hocam pc donanimlari konusunda sizin kadar bilgili degilim ama sahibinden olsun dolap veya baska mecralar hurda bilgisayarlar 6 binden basliyor 9k az degil mi? (Ögrenmem lcln)