Bilgisayarım nasıl?

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Marka : Regal (Vestel)...

İşlemci : Pentium Duo 2.8 GHZ...

Harddisk : Samsung 160 GB...

Ram : 512 MB + 1024 MB = 1.5 GB DDR2...

Ekran Kartı : 512 MB nVidia GeForce 7300 GS...

Monitör : Samsung SyncMaster 793DF 17" FLAT...

İşletim Sistemi : Windows XP Professional SP2 Orjinal...
------------------------------------------------------------------------
Oynanan Oyunlar : Pro Evolution Soccer 6 ve Flat Out 2...

Kullanım Alanları : Az oyun çok internet...

Son düzenleme:

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vestel'den Kayıp ediyorsun

Şuanda çok memnunum Vestelden 1.5 yıldır kullanıyorum bu bilgisayarı garanti kapsamında ekran kartı bozuldu perşembe günü bilgisayarı verdik manisadan vestel fabrikasından ekran kartını getirttiler montajı yaptılar garanti dışına çıkmadan bugün aldım...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birde ekran kartının modeli olsa daha iyi yorum yapılabilir ama az oyun oynayan birine göre yeterli düzeyde bir bilgisayar.

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar vasatın altında şuan için bu bilgisayar gibi özelliği olan bir bilgisayarı sıfır 400 ytl ye toplarsın...

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pardon 256 MB değilmiş 512 MB'imiş ekran kartı...

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi güzel dioysunuz ama bu konuyu açmam çok saçma çünkü burda kimse bilgisayarı genel olarak değerlendirmediği açık ve net olarak ortada herkes kendi bilgisayarı ile karşılaştırmış... Ben genel anlamda sormuştum...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
eski bilgisayarım bu sisteme yakın bi sistemde fakat amd athlon 3.0 işlemci vardı sadece ekran kartı da düşüktü ... pek oyun oynayamıyodum o yüzden değiştirdim yeni sisteme geçtim. aslında oyun hariç herşeyinden memnundum. programlarda internette falan gayet iyidi. seninkide gayet iyi bence. program , net için idael az çok oyunda kaldırıyomuş

yeterli

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla arkadaşlar hep eleştirmişsiniz adamın bilgisayarı!benim laptop'un özellikleri duysanız kim bilir neler dersiniz...Bence adamın pc iyi ben bu bilgisayarda pes 2008 oynayabiliosam o bilgisayarda neler yaparım kim bilir :D

omrfrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sen memnunsan herkes memnundur.bence az oyun çok internet kullanımına göre güzel bi sistem.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun olarak ölmek üzere internet ofis v.s de sorun çıkarmaz işte ne denirki başka markasıda önemli değil bence o kadar hangi parçası vestel in ? sadece monitör.
teknoloji israfına gerek yok bence işini gören bilgisayar en iyi bilgisayardır

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde anlamadığım neden bilgisayırının nasıl olduğunu soruyorsun. Arkadaşlarında belirrttiği üzere vasat bir pcye sahipsin. yine arkadaşların dediği üzere işini gören bir pc var. istersen anket yapılm :)
Sonuçlara göre pc ni değiştirebilirsin :)

mute_62

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1: vestel
2:pentium dio almıssın bunun yerine core 2 duo tercih edebilirdin.
3: Ram leri 1+1 yada 2+1 takarsan daha iyi olur.
3: Bir an önce wx sp3 ü kur

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
az oyun çok internetten kastın düşük grafikli oyunlarsa iş görür bir makine.Bazı arkadaşlar iş görmez falan demiş bence bu pc ile sırf internet kullanılacaksa 5 yıldan fazla ömrü var ama oyun olarak COD4 yada Crysis gibi bir oyun oynayacaksan upgrade yapmanı tavsiye ederim.Ben kendi pc imde bile criysis i oynayabiliyorum(sistemim: P D 2.8 - 1.5Gb DDR2 ram - 512 Mb ati AX550 ) iş görür arkadaşım sen merak etme :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ekran kartı dandik gerisi idare eder. Oyunları ancak en düşük detayda oynarsın. Ekran kartını değiştirirsen çok daha iyi olur ;)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ekran kartındanmıdır bilmiyorum ama Samsung SyncMaster 793DF kullanıyorum ve yüksek çözünürlüklerde ekran yenileme hızını 60 Hz den yukarı çıkaramıyorsun ve bu gözü çok yoruyor.

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
soru baştan hatalı aslında, sonra gelen cevaplara neden böyle diyorsunuz demiş arkadaş.

bir çok arkadaşın dediği gibi, bilgisayarından sen memnunsan gerisi boş, ama genel olarak düşünmek gerekirse ki bunun için de herkes kıyaslama yapmak zorundadır, ben şahsen bu sisteme para verip kurmam, zaten vestel olduğu için illaki piyasadan pahalıdır. neden para vermem biliyor musun, özetleyeyim,

işlemci iş görebilir, ancak o ekran kartı olsa da olur, olmasa da onboard olsa yine değişmez. anakartın marka modeli belli değil. yeni aldıysan bilgisayarı, bir şeyleri yapamamak insanın sinirini bozar. az çok oyun oynuyorum demişsin, bir gün kazara crysis yükleyip oynamak istersen (ki türkçe seslendirmesi ile, atmosferi iyi bir oyundur, benim gibi pek oyun oynamayan -hatta neredeyse hiç- birini bile bağlamıştır başına), çok moralin bozulacak.

benim bir abim var, mali müşavir kendisi, paralı da bi adamdır, ama hala ofisinde elemanlarından birinde p3 800, birinde p4 1.8 sistem var, sorduğum zaman neden değiştirmiyorsun diye, ne gereği var ki diyor ve çok da haklı, altı üstü eta çalıştırıyorlar.

bilmem anlatabildim mi? :)