kaldırır tahminimce ortalama 60 fps alırsınminecraft win 10 edition alcam ama kaldırır mı bilemedim
amd a9 9420
amd r5 graphics
4 gb ram
win 10 home
model:hp 15 rb013nt
Kaldırır.minecraft win 10 edition alcam ama kaldırır mı bilemedim
amd a9 9420
amd r5 graphics
4 gb ram
win 10 home
kaç fpsRam iyi, Bedrock olduğundan optimizasyon da iyi olur. Kısacası kaldırır. Ben 3 GB ram ile Java oynuyorum(Optifine)
Bazen düşüyor ama 30-40 alıyorum.kaç fps
Kaldırır. 50-60 FPS alırsın.minecraft win 10 edition alcam ama kaldırır mı bilemedim
amd a9 9420
amd r5 graphics
4 gb ram
win 10 home
60 civarı verebilir belki, çok bilmiyorum ama benden yüksek olur.yok bende kaç verir
Minecraft for windows 10 edition'un crack'li hali yok. Korsana destek de yok.bence bi crackli kur
Korsana destek yok.bende hemen hemen aynı sistemde oynuorum. orta grafiklerde 1.16.5 de 30 dan yüksek almıyorum. bence bi crackli kur fps yi test et yada vid izle testleri![]()
oynamaya çalışırken o kadar acı çektimki artık oyun oynamıyorum...minecraft win 10 edition alcam ama kaldırır mı bilemedim
amd a9 9420
amd r5 graphics
4 gb ram
win 10 home
wowBedrock Edition tüm PC lerde +30 FPS veriyor.%99 kaldırır pc'n.
(reddite bi adam 64 mb ekran kartı ve 1. nesil işlemci ile ful ayarlarda 25 fps alıyor)
Lan nasıl bir oyun bu keşke javada böyle olsa, ama yinede Java candırBedrock Edition tüm PC lerde +30 FPS veriyor.%99 kaldırır pc'n.
(reddite bi adam 64 mb ekran kartı ve 1. nesil işlemci ile ful ayarlarda 25 fps alıyor)
Optimizasyonu baya iyi.Javanın optimizasyon berbat.Lan nasıl bir oyun bu keşke javada böyle olsa, ama yinede Java candır
Kardeşimde benim Bedrock oynuyor.İstersen onla oynarsın.indirelimmm