bilgisayarım kitleniyor.

bloddtroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayarım bir anda kitleniyor ve klavyeden fareden hiçbir şekilde işlem yapamıyorum donup kalıyor reset atınca düzeliyor 1 aydır uğraşıyorum yardım eder misiniz ?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Power ile ilgili bi problem olabilir. Oyuna girince ,powerin güç çekişi artar çünkü.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayarım bir anda kitleniyor ve klavyeden fareden hiçbir şekilde işlem yapamıyorum donup kalıyor reset atınca düzeliyor 1 aydır uğraşıyorum yardım eder misiniz ?
Bende de aynı sorun vardı.Çare bios update.

bloddtroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hm bios update işe yararmı

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Bios Update işe yarayabilir. Ancak OC yaptıysanız da bu sorun görüşebilir. Yaptığınız OC stabil değildir. Eğer OC yaptı iseniz veya yapmadıysanız Bios Pilini Çıkarın 30 Saniye Durun ve Tekrar takın. Daha sonra sonucu bildirin.

bloddtroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
beklettim kusura bakma pili fanın içine düşürdüm de :D geri çıkardım yaptım dediğini
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayara resmen rahatlama girdi şuan işlemci kullanımı bile yarısına düştü normalinden

Bios Update işe yarayabilir. Ancak OC yaptıysanız da bu sorun görüşebilir. Yaptığınız OC stabil değildir. Eğer OC yaptı iseniz veya yapmadıysanız Bios Pilini Çıkarın 30 Saniye Durun ve Tekrar takın. Daha sonra sonucu bildirin.
[/I]
yine aynı :(

güncelleştirme var yapsam düzelir mi acaba ?

Son düzenleme: