Teknolojik Onur
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor yardım edermisiniz?
Tamamen kapanıyor.Reset mi atıyor yoksa tamamen mi kapanıyor?
Bilgisayar kapanmaları genel olarak işlemci veya herhangi bir donanımın ısınması sonucu oluşur. Isı ölçen programlar ile işlemci ve diğer donanımların ısılarını ölçebilirsin.![]()
Isınma varmı kardeş bilgisayarda.Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor yardım edermisiniz?
Tamamen kapanıyor.
İşlemci ve GPU 70 dereceye kadar çıkabiliyor.Anakartım 60 dereceye kadar çıkabiliyor.Ekran kartım paylaşımlı.Sıcaklık değerlerini atar mısın ?
İşlemci ve GPU 70 dereceye kadar çıkabiliyor.Anakartım 60 dereceye kadar çıkabiliyor.Ekran kartım paylaşımlı.
Oyun oynamıyorum.Yani forumda hızlı dolaştığım zaman 70 dereceyi buluyor hatta 2 derece bile artıyor.Oyun oynarken falan mı kapanıyor bilgisayar büyük ihtimal ısıdan alakalı
kardeş ısınma varsa termal macun 'u bitmiştir . Yada islemci fanları temiz degildir Onları bi kontrol yap , anakartında agrıza olabilir dikkat et ram soketlerinde agrıza olabilir çünkü ram işlem yapmazsa bilgisayar kasar ve çabuk ısınır.Tamamen kapanıyor.
960 MB RAM'im var.kardeş ısınma varsa termal macun 'u bitmiştir . Yada islemci fanları temiz degildir Onları bi kontrol yap , anakartında agrıza olabilir dikkat et ram soketlerinde agrıza olabilir çünkü ram işlem yapmazsa bilgisayar kasar ve çabuk ısınır.
kardes termal macununu kontrol et önce bi960 MB RAM'im var.
kardes termal macununu kontrol et önce bi960 MB RAM'im var.
Teşekkür ederim bakarım.:yes:kardes termal macununu kontrol et önce biısınma orda çok oluyormu birde pc kapanınca hemen işlemciye elini dür bakm sıcakmı .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardes termal macununu kontrol et önce biısınma orda çok oluyormu birde pc kapanınca hemen işlemciye elini dür bakm sıcakmı .
ne demek kardesTeşekkür ederim bakarım.:yes: