Bilgisayarım Kapanmıyor !

mustafa151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Genelde "bilgisayarım açılmıyor" gibi sorunlarla karşılaşılmıştır.Ama benim sorunum aksine "bilgisayarım kapanmıyor". Sony Vaio - Win8 Pro kullanıyorum. Sistemimde ve Bilgisayarım da başka herhangi bi sorun yok. Ancak "Bilgisayarı Kapat" ı tıkladığımda hiç bi etkileşim olmuyor. Bilgisayarı kapatmak için Power Düğmesine uzun süreli basmam gerekiyor. Bu da sıkıntı yaratacak diye korkuyorum. Bilgisi olan arakadaslar varsa ve yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eskiden benim bilgisayarımda buna benzer sorun oluyordu kapat basınca pc donuyordu kasaya basarak kapamak zorunda kalıyordum sonra pc çöktü bi süre sonra mavi ekran aldım format attım sorun kalmamıştı bende yine çözüm bulunabilir en son çözüm format .

mustafa151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok bende donma falan olmuyor. Hiç bi etkileşim yok. Ne donma ne de baska birşey. Dediğim gibi sistemim yeni ve baska sorun yok. O yüzden format atmak istemiyorum.

mustafa151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım garanti dışı. 2,5 yıl oldu alalı. Sistem derken win8 1 ay önce kurmustum. Servis e ücret ödemek yerini son çare format atmayı yeğlerim. Teşekkür ederim yinede size.

mustafa151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımın için teşekkürler kardeşim. Anlattıklarını uyguladım ancak sorunum devam ediyor malesef.. Değişim yok.