Bilgisayarım Kapanmıyor

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim pc bu gün ilk defa kapatmak için başlattan bilgisayarı kapat komutu verdiğimde aradan 5dakika geçmesine rağmen oturum kapatılıyor mesajı görüntülendi fakat cihaz kapanmadı.Bende güç kaynağından kapattım.Tekrar açtım tekrar kapattım şimdi normal kapanıyor.Pc yi alalı 1,5 ay oldu.Neden olmuş olabilir.Acaba bileniniz varmı?Teşekkürler...Ekran kartından olabilirmi?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bence sistemin aşırı yüklü bir vaziyetteyken kapama işlemi gerçekleştirmek istemişsindir.bazı programları kapatamadığından oturum kapatılıyor ekranında kalmıştır.yada windovs güncellemeleri bilgisayarına inmiş yükleniyordur.
sisteminin ram i az ise bu problemle bence tekrar karşılaşırsın...ama önemli olmadığını dülünüyorum...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaş bu problem dün banada oldu

sebebi büyük ram harcayan programlardan çıktıktan hemen sonra pc yi kapatırsan oluyo bu durum NORMAL

senin ram 512mb mi?? :^) :^)

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
PC MERAKLISI dedi ki:
bcanesen dedi ki:
çek fişini en temizi :D

kasayı yakmak istiyosun heralde

sende power demek istedin heralde...

Arkadaşım senin problemin Driver olma ihtimali de var bazen yanlış driver yuklemelinde yapar.birde virüs ihtimali var ShutDown.exe zarar görmüş olabilir...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu sorunlar genelde işletim sistemlerinin altında calışan programların kapatılamamasından kaynaklanıyo bütün programların kapatıldığından emin ol veya görev yönetisinden takip et kapanmayanı sen bir kez kapatsan ondan sonra sorun vermez