Elimde 2 tane joystick (kol) var. Bunlarda birisi snopy nin sıradan bir kolu, bu kolu ilk başlarda bilgisayarım tanıyordu ve xbox360ce programı da görüyordu.Sonra Dualshock 3 ü de bağlayayım dedim ve onun kendi programlarıyla vs. (better DS3-motioninjoy) pc ye xbox 360 kolu gibi tanıtmıştım ve xbox360ce programı da sorunsuz görüyordu . Bir süre sonra xbox360ce tanımamaya başladı . İlk başta 2 kolunda titreşimleri çalışmıyordu sonra sağ analogları çalışmamaya başladı derken pc kolları tanımamaya başladı daha doğrusu pc tanıyor aygıt ve yazıcılarda gözüküyor ama hem DS3 ün programı hem xbox360ce kolları tanımamaya başladı. Bende sanırım driverlarında sıkıntı oldu diye full format attım. Normalde Snopy nin kolunu hiç bir işlem yapmadan direk takar takmaz xbox360ce tanıyordu ama Formattan sonra xbox 360ce ye bir türlü tanıtamadım aynı şekide DS3ü de tanıtamadım. Yanlış anlaşılmasın pc her iki koluda görüyor ama programlarda tık yok. Acaba deneyebileceğim başka bir yol var mı ? (İşletim sistemim Windows 8.1 Pro)