Bilgisayarım İnternete bağlanmıyor

TearsFears22788

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var baya uzun süredir devam eden bir sorun bilgisayarda İnternet var herşey tamam benim dışımda ailemdkei bütün üyelerin ve tam yanımda masaüstü bilgisayarı olan abimin İnterneti var benim bilgisayarımda masaüstü sadece bende oluyor bu sorun İnternet var gösteriyor herşey tamam ama İnternete girmeye çalıştığımda olmuyor edge kullanıyorum sayfanın yanıt vermesi uzun sürdü diye hata veriyor normal olarak diğer İnternet isteyen uygulama oyun vb herneyse kullanamıyorum modeme sürekli sürekli reset atmadan bıktım varmı modeme reset atmadan çözebileceğim bir yolu yardımcı olursanız çok makbule geçer bu arada soruyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim gözüme daha mantıklı bir konu başlığı gelmedi

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var baya uzun süredir devam eden bir sorun bilgisayarda İnternet var herşey tamam benim dışımda ailemdkei bütün üyelerin ve tam yanımda masaüstü bilgisayarı olan abimin İnterneti var benim bilgisayarımda masaüstü sadece bende oluyor bu sorun İnternet var gösteriyor herşey tamam ama İnternete girmeye çalıştığımda olmuyor edge kullanıyorum sayfanın yanıt vermesi uzun sürdü diye hata veriyor normal olarak diğer İnternet isteyen uygulama oyun vb herneyse kullanamıyorum modeme sürekli sürekli reset atmadan bıktım varmı modeme reset atmadan çözebileceğim bir yolu yardımcı olursanız çok makbule geçer bu arada soruyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim gözüme daha mantıklı bir konu başlığı gelmedi
Ethernet kullanmanızı tavsiye ederim.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Efendim, Bilgisayarda virüs olabilir genelde öyle oluyor,wifi ye bağlanır ama internete giremezsiniz böyle durumlarda.

PİXEL BEY

Asistan
Reaksiyon puanı
45
virüs programı varsa virüs taraması yap yoksa abinin bilgisayarına bir virüs programı yükle flashın içine atıp kur öyle dene olmuyorsa tek çözüm format :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs programı varsa virüs taraması yap yoksa abinin bilgisayarına bir virüs programı yükle flashın içine atıp kur öyle dene olmuyorsa tek çözüm format :D başka virüs programlarına yükle

gurcanomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ethernet kartının driverini aygıt yöneticisinden kontrol edin. Yüklü değilse yükleyin.

TearsFears22788

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz çoğu şeyi yaptım antivürüs programı dışında format attım driverleti güncelledim rn son çözüm olarak Bi dediğiniz antivürüs programı yükliyim öyle deniyim birde önerdiğiniz bir antivürüs programı varmı