Değil neden?Troll konu anlaşılan.
Ultra ayarda akıcı oynarsınız.
Aslında bir bakıma troll ama şöyle oyunu yükledim sürekli çöküyor ve çözüm ararken bitane birine denk geldim bana oyunu sildirtti bidaha 55GB yükleme zahmetine girmelimiyim tekrar aynı sorun yaşanırmıUltra ayarda akıcı oynarsınız.
Aslında bu bilgisayarı aldığıma pişman oldum bunu almak varken: Tulpar T5 V21.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster NotebookForza Horizon 4'ü bile oldukça iyi oynatacaktır. Yeni bir bilgisayar için bu soruyu sormanız garip olmuş.
Hayır. Bilgisayarınız bangır bangır bir bilgisayar. Bence siz Forza Horizon 4 yükleyin. Onu da ultra ayarlarda oynayabilirsiniz.Aslında bir bakıma troll ama şöyle oyunu yükledim sürekli çöküyor ve çözüm ararken bitane birine denk geldim bana oyunu sildirtti bidaha 55GB yükleme zahmetine girmelimiyim tekrar aynı sorun yaşanırmı
Ne demek bir bakıma trol??????Aslında bir bakıma troll ama şöyle oyunu yükledim sürekli çöküyor ve çözüm ararken bitane birine denk geldim bana oyunu sildirtti bidaha 55GB yükleme zahmetine girmelimiyim tekrar aynı sorun yaşanırmı
Ne yazıkki şuan oyun için param yok.FH3 yüklemektende korkuyorum sürekli çöküyorHayır. Bilgisayarınız bangır bangır bir bilgisayar. Bence siz Forza Horizon 4 yükleyin. Onu da ultra ayarlarda oynayabilirsiniz.
Aradaki farka değmez hocam aslında. Siz iyi yapmışsınız. Zaten rtx 3060 da yeterli.Aslında bu bilgisayarı aldığıma pişman oldum bunu almak varken: Tulpar T5 V21.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tümünü düzgünce okursanız anlarsınızNe demek bir bakıma trol??????
Şuanki bilgisayarım ne yazıkki 2K çözünürlükte oynamama izin vermiyorAradaki farka değmez hocam aslında. Siz iyi yapmışsınız. Zaten rtx 3060 da yeterli.
Zaten okudum. O yüzden işlem yapmadım. Yoksa konuyu kilitlemem gerekirdi. Trol bir konu değil, yaşadığınız sorundan ötürü bu düşünceye kapılmışsınız. Sıkıntı görmüyorum, o yüzden işlem yapmıyorum.Tümünü düzgünce okursanız anlarsınız
Peki teşekkürlerZaten okudum. O yüzden işlem yapmadım. Yoksa konuyu kilitlemem gerekirdi. Trol bir konu değil, yaşadığınız sorundan ötürü bu düşünceye kapılmışsınız. Sıkıntı görmüyorum, o yüzden işlem yapmıyorum.
Microsoft storeForza Horizon 3 satıştan kalktı diye biliyorum. Nereden elde ettiniz?