Bilgisayarım Forza Horizon 3 Kaldırırmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iXen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iXen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ultra ayarda akıcı oynarsınız.
Aslında bir bakıma troll ama şöyle oyunu yükledim sürekli çöküyor ve çözüm ararken bitane birine denk geldim bana oyunu sildirtti bidaha 55GB yükleme zahmetine girmelimiyim tekrar aynı sorun yaşanırmı

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Aslında bir bakıma troll ama şöyle oyunu yükledim sürekli çöküyor ve çözüm ararken bitane birine denk geldim bana oyunu sildirtti bidaha 55GB yükleme zahmetine girmelimiyim tekrar aynı sorun yaşanırmı
Hayır. Bilgisayarınız bangır bangır bir bilgisayar. Bence siz Forza Horizon 4 yükleyin. Onu da ultra ayarlarda oynayabilirsiniz.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ona bir yorum yapamam. Ancak aldığınız bilgisayar da hiç kötü değil. Çoğu güncel oyunu ultra ayarlarda rahatça oynarsınız.

iXen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tümünü düzgünce okursanız anlarsınız
Zaten okudum. O yüzden işlem yapmadım. Yoksa konuyu kilitlemem gerekirdi. Trol bir konu değil, yaşadığınız sorundan ötürü bu düşünceye kapılmışsınız. Sıkıntı görmüyorum, o yüzden işlem yapmıyorum.

iXen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Zaten okudum. O yüzden işlem yapmadım. Yoksa konuyu kilitlemem gerekirdi. Trol bir konu değil, yaşadığınız sorundan ötürü bu düşünceye kapılmışsınız. Sıkıntı görmüyorum, o yüzden işlem yapmıyorum.
Peki teşekkürler :)

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Forza Horizon 3 satıştan kalktı diye biliyorum. Nereden elde ettiniz?