aksuhdburak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
İşlemci:İ5 650 3.2 ghz
Ram:6gb ram
Ekran kartı:R7240
ETS 2Kaldırırmı
ETS 2Kaldırırmı
R7 240 ile orta-yüksek karışımı 60fps oynayabilir .kaldırır ama ets'nin zevki yüksek ayarlarda çıkar o yüzden performansı memnun etmeyebilir.
keşke dediğiniz gibi olsa...R7 240 ile orta-yüksek karışımı 60fps oynayabilir .
dalga geçiyorsundur umarım ilk ayarlar yüksek ayarlar . 30 fps ve civarı geziyor. dakika 2.41 ayarlar orta ve aldığı değerlere bak . kişisel olarak ayarlamayla yüksek-orta çok rahat oynarsın ! videoyu koymuşsun önüme ama daha kendin izlememişsin .keşke dediğiniz gibi olsa...
bir videodan örnek vereyim
Adam sistemine overclock yapmış buna rağmen low ayarda dış kameradan 50-60 civarında , iç kamera fpsi her zaman daha düşük olur bu oyunda. ki bu video 2017 de çekilmiş o yıldan beri oyunda baya bir grafik iyileştirmeleri , fizik moturu değişimi , d11 güncellemesi vs. oldu 2020 yılında yapılan testlerde sonuçlar dahada düşük çıkacaktır.
İşlemci:İ5 650 3.2 ghz
ETS 2Kaldırırmı
gtx 275 r7 240 dan % 40 daha güçlü kardeşim kıyas yapman çok saçma olmuşFX-8300, 8GB Ram, GTX 275 gibi bir sistem ile şuan ETS2'yi 1080p Orta ayarlarda akıcı şekilde 60 FPS ve üstü oynayabiliyorum. Aklında olsun. Artı olarak çekici modu vs ile de oynuyorum bunlarda ekstra yük bindiriyor karta.
dalga geçiyorsundur umarım ilk ayarlar yüksek ayarlar . 30 fps ve civarı geziyor. dakika 2.41 ayarlar orta ve aldığı değerlere bak . kişisel olarak ayarlamayla yüksek-orta çok rahat oynarsın ! videoyu koymuşsun önüme ama daha kendin izlememişsin .
Ne bekliyosun ki anlamadım r7 240 ile ultrada mı oynasın adam ?Merak etme kardeşim videoyu izledim ama sen yazdıklarımı tam okumamış gibisin. Ben burada oyunu açmaz demiyorum , yüksek ayarlarda keyif alamaz diyorum. Evet videoda 2.41deki gibi ayarları basit bir şekilde ortaya alırsanız hem scale ayarınız çok düşük hemde hdr depth of field gibi ayarlar kapalı olur. çamur gibi bir oyun oynayıp 50fps alıp çok rahat oynuyorum diyebilirsin sonrada![]()
gtx 275 r7 240 dan % 40 daha güçlü kardeşim kıyas yapman çok saçma olmuş
aynı derecede değerlendiremezsin bile gtx 275 her türlü önde tamamlar .