bilgisayarım ekran kartı driveri yükleyince siyah bir ekran geliyor

Resat Munzur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba bir gün bir dizi izliyordum bir anda ekran gitti sonra ekran kartının kablosu çıkmıştır diye düşündüm ve kabloyu çıkardım taktım yine olmadı sıfırladın ekran kartı driverini yükledim yendiden başlatım ve hoşgeldiniz yazısından sonra siyah bir ekran geldi o günden beri kaç sıfırladım olmadı lütfen yardımcı olun

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Peki ,hoşgeldiniz yazısı halen geliyormu. Yani ondan sonramı siyah ekrana atıyor.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
biosa da girebiliyorsun o zaman .
Sorun yazılmsal,bence şimdi bi sürü şey ile uğraşacağına temiz bi format at herşey düzelir.

Resat Munzur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun yazılmsal,bence şimdi bi sürü şey ile uğraşacağına temiz bi format at herşey düzelir.
Attım zaten 4-5 kere filan attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

E
Windows 10 attım olmadı windows 7 attım oda olmadı şimdi işte 5-6 aydır yapmadığım şey kalmadı

Stalker06

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Attım zaten 4-5 kere filan attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

E

Windows 10 attım olmadı windows 7 attım oda olmadı şimdi işte 5-6 aydır yapmadığım şey kalmadı
farklı bir ekran kartıyla deneme şansın varsa dene sorun ekran kartımı anakartmı yoksa yazılımsalmı onu anlayalm hocam

Baihu

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Bios ayarlarını sıfırlayın. Onboard ekran kartınız varsa, onu devre dışı bırakın. Format atarken sorun yoksa, sürücülerle ilgili bir sorun vardır. Güvenli Kip'de açılıyorsa, DDU programı ile ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin. Eğer bulabilirseniz Linux diski bulup, görüntü gelip gelmediğine bakın.