Kendiniz cihazı açarsanız garanti "bozulabilir" tırnak içinde bozulabilir çünkü bozulmayadabilir emin değilim.
Başka bir ekrana bağlayıp deneyebilirsiniz. Eğer yine aynısıysa ekran kartında bir sorun olabilir.
Ama yinede bi göstericem bir hafta sonra bir aylık laptop ya nasıl bişeyseÇok garip şuan şoktayım ama minetarım çünkü açıldı
Herhalde "internet kafe de tamir ettirmek" olarak anladı senin dediğiniGaranti ilr ne alakası var. Usb si varsa int cafe den yaptırıp usb ye atar. Son dediğinizi anlamadım
Öyle bişey yapmadım ztn Allah'tan çıkartmayı bilmiyormusum ozaman ?Harddiski çıkarırsa garanti devre dışı kalabilir.
Haa ben pc yi yaptır anlamında sandım yanlış anlamışımGaranti ilr ne alakası var. Usb si varsa int cafe den yaptırıp usb ye atar. Son dediğinizi anlamadım
Harddisk hiçbir sorun olmazHarddiski çıkarırsa garanti devre dışı kalabilir.
AynenTelevizyondadamı öyle
Ya yemin ediyorum sinirlerim bozuldu bu hafta sunumu yeriştirmem şartt ya napıcam bilmiyorumGönderebiliyorsan garantiye gönder galiba ekran kartı bozulmuş
Aynı fikirdeyim tv dede gelmiyorsa ekran kartı bozulmuşturGarantiye yolla sunumunu da internet kafe de hallettir başka çare kalmadı gibi
İnternet kafeye falan gidebilirsin başka çaren yokYa yemin ediyorum sinirlerim bozuldu bu hafta sunumu yeriştirmem şartt ya napıcam bilmiyorum
Aynı fikirdeyim tv dede gelmiyorsa ekran kartı bozulmuştur
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet kafeye falan gidebilirsin başka çaren yok