Bilgisayarım Çok Kasıyor

umt sbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım çok kasıyor ve çok ram yiyor açık uygulama olmadığı halde chrome da bile kasıyor lütfen bi çözüm bulabilirmisiniz aynı özelliklerde tanıdığım bir kişide pc var onun pcde pes 2013 kasmadan açılıyor ama benim pc de kasıyor normalde kasmaması lazım özellikleri 2.50 gb ram nvdia geforce 8400gs 512 mb ekran kartı pentinum 4 2.80 ghz işlemci mt2 de bile kasıyor ama arkadaşım 4 tane mt2 açıyor kasma 0 yardım edermisiniz çözümü nedir?
Ekran Alıntısı.PNG

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bilgisayarın CPU kullanımı çok fazla oyunlar bile o kadar olmaması lazım. Bilgisayarını Malwarebytes ve CCleaner ile tarayıp temizletir misin?

#ExYoung

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Virüs gibi duruyor. Görev yöneticisinden en çok cpu yiyen uygulamaya bak.

umt sbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yönetiden baktım sistem uygulamaları gözüküyor ama remi neyin çektiğini daha göremedim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bilgisayarın CPU kullanımı çok fazla oyunlar bile o kadar olmaması lazım. Bilgisayarını Malwarebytes ve CCleaner ile tarayıp temizletir misin?
tamam kardeşim deniyim hemen dönerim

Son düzenleme:

umt sbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sorun yazılımsal değilmiş donanımsal imiş termal macunu kuruduğu için tam soğutamıyor muş fan işlemciyi
ondan olmuş yinede teşekkür ederim önerileriniz için.

umt sbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kardeşim harbiden yokmuş kasma fazla kalmadı ama yinede pc kasıyor çok işlemci kullanıyor hala %100 kullanıyor pc sebebi nedir sizce donanımsal bir sıkıntı olabilirmi yazılımsal harbiden sıkıntısı yok çünki yeniden format attım ve pc de gerçektende virüs yok format attıktan sonrada aynı sebebi harddisktende değil çünki yedek harddisk vardı değiştirdim yine aynı acaba sıkıntı işlemcidemiki