Bilgisayarım casper nirvana-nb COD-modernwarfare 3 açarmı?

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar bende casper nirvana nb var,modern warfare indirsem acarmı kasar mı,ne dersiniz,ekran görüntüsü de koyabilirm isterseniz nereyi koyacagımı bilemedim :) Yardım lütfen

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bilgisarayın ram özellikleri gibi birçok özelliklerine daha yazarsan yardımcı olabilirim :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bilgisayarının özelliklerini yazabilirsen yardımcı olabiliriz. vereceğim linkten speccy programını indir, programı çalıştır ve ekran görüntünü kaydedip foruma koy. böylelikle sistem özelliklerini görebileceğiz.

http://download.piriform.com/spsetup117.exe

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarının özelliklerini yazabilirsen yardımcı olabiliriz. vereceğim linkten speccy programını indir, programı çalıştır ve ekran görüntünü kaydedip foruma koy. böylelikle sistem özelliklerini görebileceğiz.

http://download.piriform.com/spsetup117.exe
koyuyorum hemen hocam beklersenız 1 sn

xAdZ9.png

baska yapmam gereken var mı hocam?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
anakart 72 derece mi :blink: normal kullanımda bu sıcaklık değerlerini veriyorsa oyunda bilgisayarın sıcaklıktan kapanır. bilgisayarın oyunu kaldırır kaldırmasına da sağlam bi soğutucu alıp oyna oyunu

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Orta seviye bir bilgisayarınız var. Sıcaklık değerlerine de aldanmayın. Çoğu zaman programların gösterdiği değerler ile gerçek değerler farklı olabiliyor.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anakart 72 derece mi :blink: normal kullanımda bu sıcaklık değerlerini veriyorsa oyunda bilgisayarın sıcaklıktan kapanır. bilgisayarın oyunu kaldırır kaldırmasına da sağlam bi soğutucu alıp oyna oyunu
bende düşünüyorum soğutucu almayı :D iyisinden :)

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende i5 var sıkıntı yok çok program açıktır ondandır genede kontrol et.

oyun içinde bf3 bile oynarsın . ben oynuyorum 540m var bendede . hatta piyasada olan tüm oyunları en kötü ihtimalle mediumda oynarsın

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ow teşekkürler nfs the run kasmıştı,ona acayip sinir oldum ya,benım ki i3 abiminki i5 onda kasmadı,anlamadım gitti

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ow teşekkürler nfs the run kasmıştı,ona acayip sinir oldum ya,benım ki i3 abiminki i5 onda kasmadı,anlamadım gitti

nfs run'u belki tümleşik ekran kartında açmıştır ekran kartı menüsünden kontrol et bir çünkü bu pc hayli hayri çalıstırır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben casper nirvana nb mb55ii1 almayı düşünüyorum win 8 i3 oyun kasarmı wolf team pes 2014 felan acil !!!!