Bilgisayarım Bazı Oyunları oynarken aşırı kasıyor

smallking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar APB-COD-BO2 oynarken sorun yok ama Ace of Spades-Metin2 de Kasıyor Anlayabilmiş değilim.
Pc Özellikleri:
8GB Rem
750GB HDDD
NVİDİA GEFORCE GT 540M 2GB VRAM
İntel Core:i7 2630qm
Özelliklerde Sorun varmı?
Başka bir özellik bilgisi Lazımsa nasıl öğrenildiğiyle beraber sölerseniz çok sevinirim yardımlar için şimdiden çok teşşekürler

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Oyunu cracklediysen, kalitesiz crack kod içinde fazladan döngülere sebep olduğu için performansı düşürebilir. Daha verimli crack nasıl bulurum ya da yaparım dersen de burada da böyle sorulara cevap veren olmaz.
Oyunun orjinalse, kullandığı directx ten tut farklı bir çok kütüphanenin sürümleri etkiliyor olabilir. Normalde senin makinende hemen hemen hiiç bir oyun kasılmamalı..

smallking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle düşünüyorum şimdilik 2 Tane sorum var
1.İnternet hızım yavaş olabilirmi çünkü Metin2de kalabalıkta-çok slot varken kasıyor
2.İnternet hızımı öğrenebileceğim bir site varmı?
Not:Tüm oyunlar orjinal
3:İnternet hızyla alakalı değilse Formatla düzelirmi ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bence ekran kartın metin 2 için gayet iyi Onboard bile çalıştıgını hesap edersek, İnternet hızında bir yavaşlık oldugunu düşünüyorum, kac megabit kullandıgını söylersen , ve sana 6 megabit veya üstü tavsiye ediyorum 60tl sınırsız

smallking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetim Kötü olabilir.
Hızını ölçebileceğim program varmı

smallking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye bu kadar kasıyooo Özeliikle Ace Of Spades :(
Soğutucuda Mevcut

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayarım, i5, 4 GB RAM, 2 GB NVIDIA gt 425M, black ops 2 yi falan kasma olmadan oynadım ki senin özelliklerin bundan çok daha iyi ve metin2 gibi bir oyunda normalde kasmanın "k"sının olmaması lazım. İnternet hızında kötü değil. Virüs programı falan herhangi bir ağır program var mı oyun oynarken kullandığın, atıyorum virüs programın kaspersky'dır -gerçi yine pek etkilemez o oyunda ama-

smallking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim BO2 de 0 KASMA :D Ama Ace Of Spades(Minecraftın silahlısı)-(Metin2) de kasma oluyor uzun bir süre WoW oynadım kasma olmadı

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarında bir sorun yok yani anlaşılan, belki bilgisayarın bilerek yapıyordur, elinin altında cevher var beni harcama metin2 ile diye :P
şaka bir yana da bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olmaya çalışır, benden bu kadar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var arkadaşlar :( ace o spades kasıyo aşırı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesım ben metin2 oynarken hızlı bı zaman bı zamandan sonra bılgısar yavaslıyo cok kasıyo mausu calıstıramıyom cevap verımıısn lufffen ?????*

DarkLord01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sistem özellikleri iyi ama bazı oyunlarda hiç kasmaması gerekiyorken çok kötü kasıyo özellikler:
AMD Radeon HD 7600M series
AMD Radeon HD 7640G + 7600M Dual Graphics 4gb ekran kartı
6gb ram
450 gb hdd
AMD A8-4500M APU with radeon(tm) HD graphics buda işlemci
sizce neden kasıyor olabilir