Bilgisayarım Aşırı Isınıyor

merhome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar 1 Hafta Önce Psudaki 230W Switch Vardı Temizlerken Birden 115W Aldım Ve 1 2 Dakika Sonra Psudan Aşırı Duman Ve Kötü Koku Çıktı Neyse Pcyi Garantiye Yolladım Geldi Psu Değiştirilmemiş Fakat Pc Çalıştı Oyun Oynarken Fps Aşırı Düşüyor GtaV Mesela Eskiden Oynardım Şimdi Oynuyamiyorum Galiba Isıdan Kaynaklanıyo Isı Değerleri Şunlar Arkadaşlar Hala Psudamı Sorun Nerde Bilmiyorum Çözemedim Neyin Değiştirilmesi Gerekiyo

Arkadaşlar Şuan Böyle:
eeYyxw3.png

Bu da Bi Yarım Saat Önceki Isılar

vUYzvu4.jpg

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kasanın içini açıp işlemci fanının çalışıp çalışmadığını kontrol ettin mi? belki üzerine bir kablo vs. gelmiş dönmüyordur.

merhome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasanın içini açıp işlemci fanının çalışıp çalışmadığını kontrol ettin mi? belki üzerine bir kablo vs. gelmiş dönmüyordur.
Hocam Kasanın İçi Açık Tüm Fanlar Dönüyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam Kasanın İçi Açık Tüm Fanlar Dönüyor

O güç kaynağını değiştir öyle dene. Eğer sorun devam ederse güç kaynağından gelen dalgalı voltaj işlemcinin transistörlerine zarar vermiş olabilir. Bu olay birkaç kez başıma geldi. Ne yaparsan yap o işlemci soğumuyor. Stok fan yerine iyi oturmuş mu soğucu plaka işlemciye iyi temas ediyor mu termal macun güzel ve ince bir şekilde sürülmüş mü bunları kontrol et.

merhome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O güç kaynağını değiştir öyle dene. Eğer sorun devam ederse güç kaynağından gelen dalgalı voltaj işlemcinin transistörlerine zarar vermiş olabilir. Bu olay birkaç kez başıma geldi. Ne yaparsan yap o işlemci soğumuyor. Stok fan yerine iyi oturmuş mu soğucu plaka işlemciye iyi temas ediyor mu termal macun güzel ve ince bir şekilde sürülmüş mü bunları kontrol et.

Hocam Teşekkür Ederim Yardımlarınız İçin :)