Bilgisayarim agir ve google da bulunmayan hatalar veriyor.

TwinKie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bilgisayarim cok agir calisiyor Windows 7 Ultimate kullanicisiyim mesela bilgisayari ilk actigimda bile 3-5 dakika hic bir islem yapmayayim sonra oturdugumda neredeyse mouse yi bile lag ile donduruyor bi Mozilla acik olsun yuk bindiriyor. Bilesenler yeni degil ama berbat da degil
CPU: Intel Core 2 Duo e2160 1.80 Ghz
RAM: 2GB DDR2
CPU yu OverClock etmistim 3.00 Ghz e normal calisiyordu ama nasilsa bi zamanda artik BIOS mu reset oldu ne olduysa yine 1.80 GHz e donmus ve yeniden overclock etmeye calistigimda basarisiz oluyorum.
Acaba diyorum Windows 8 yuklesem daha hizli calisir mi bilgisayar. Bilgisayarim masaustu ve monitorum dokunmatik degil bu yuzden Windows 8 den biraz cekiniyorum ama Windows 8.1 de kullanimi biraz daha kolaylastirilmis diyorlar Windows 8.1 de cikti mi bilmiyorum sizce ne yapayim bana bi yardim edin

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
bios pilin bitik olabilir buda yapılan işlemleri kaydetmez her başlangıçta sıfırlar anlamına gelir ,pili değiştirip ona göre bir yol izlemelisin (=

TwinKie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben masaustu bilgisayar kullaniyorum onda da var mi bu bios pili denen pil :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben masaustu bilgisayar kullaniyorum onda da var mi bu bios pili denen pil :D

Bios pili her masaüstü bilgisayarda bulunur böyle birşey

images

windows 8 yükle windows 7 daha hızlı windows 8.1 henüz tam sürümü cıkmadı sene sonuna doğru final sürümü cıkar onu bekle

advanced systemcare 6 full bul şuan ki windows 7 biraz hızlandırır ama sana tavsiyem daha hızlı acılan bir windows istiyorsan windows 8 yükle

TwinKie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios pili her masaüstü bilgisayarda bulunur böyle birşey

images

windows 8 yükle windows 7 daha hızlı windows 8.1 henüz tam sürümü cıkmadı sene sonuna doğru final sürümü cıkar onu bekle

advanced systemcare 6 full bul şuan ki windows 7 biraz hızlandırır ama sana tavsiyem daha hızlı acılan bir windows istiyorsan windows 8 yükle

Peki normal kullanimda da daha mi hizlidir Windows 8, Windows 7 den ?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] selam yokmu?