masaüstü bilgisayarıma virüs bulaştı ve format atayım dedim yeni indirdiğim farklı bir win7 kurayım dedim harddiskin bölümlerinden c yi sildim yeni bölüm oluşturdum normal şekilde yüklemeye başladım yükleme başladı bitti derken win7 kendini yeniden başlat yapıo ya kurulurken, yeniden başlattı ve bilgisayar ilk açıldığı ram i saydığı setup a girilen siyah ekran da kaldı. hani başlangıçta rami sayıyo usb portları falan sayıyo sonra hardiske yazısı geliyo ve kalıyo orda... kasayı açtım bios pilini çıkartıp bekledim biraz sonra yeniden taktım,ram i çıkartıp yeniden taktım ama bişey değişmedi. ne yapmam lazım bilen varsa yardım etsin...
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
2048 mb ok
usb device:4 storage devices
auto detecting pri-master..atapı cd rom
auto detecting pri slave.. not detected
auto detecting 3rd master.. IDE harddisk
pri master:tsst corp cddvdw sh-s202h sb00
ultra dma mode-4
3rd master: samsung hd250 hj FH100-06
Ultra DMA mode-5,s.m.a.r.t. Capable and status OK
yazıyor ve burda kalıyor..
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
kimse yok mu yardım edecek
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
masaüstü bilgisayarıma virüs bulaştı ve format atayım dedim yeni indirdiğim farklı bir win7 kurayım dedim harddiskin bölümlerinden c yi sildim yeni bölüm oluşturdum normal şekilde yüklemeye başladım yükleme başladı bitti derken win7 kendini yeniden başlat yapıo ya kurulurken, yeniden başlattı ve bilgisayar ilk açıldığı ram i saydığı setup a girilen siyah ekran da kaldı. hani başlangıçta rami sayıyo usb portları falan sayıyo sonra hardiske yazısı geliyo ve kalıyo orda... kasayı açtım bios pilini çıkartıp bekledim biraz sonra yeniden taktım,ram i çıkartıp yeniden taktım ama bişey değişmedi. ne yapmam lazım bilen varsa yardım etsin...
2048 mb ok
usb device:4 storage devices
auto detecting pri-master..atapı cd rom
auto detecting pri slave.. not detected
auto detecting 3rd master.. IDE harddisk
pri master:tsst corp cddvdw sh-s202h sb00
ultra dma mode-4
3rd master: samsung hd250 hj FH100-06
Ultra DMA mode-5,s.m.a.r.t. Capable and status OK
yazıyor ve burda kalıyor..
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
kimse yok mu yardım edecek