Erdemozdogan0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayarımın power tuşuna bastığımda anakartım ışı yanıyor anakartım Asus prime b350 MK ama sistem çalışmıyor
Fanlar dönüyor mu?Bilgisayarımın power tuşuna bastığımda anakartım ışı yanıyor anakartım Asus prime b350 MK ama sistem çalışmıyor
Fanlar dönüyor mu?
Sadece bilgisayarı başka odaya taşıdım taşırken herhangi bir çapma olmadı kabloları taktım sonrada akşama kadar açmadım düğmeye bastığımda da açılmıyorFanlar dönüyor mu?
Anakartta sıkıntı olabilir. En son nasıl kapandı?
Normal bir şekilde Windows tan kapattımAnakartta sıkıntı olabilir. En son nasıl kapandı?
Kabloları yeniden bağlayın. Olmazsa bileşenleri yeniden takın. Başka yapabileceğiniz birşey yok.Normal bir şekilde Windows tan kapattım
Peki teşekkürlerKabloları yeniden bağlayın. Olmazsa bileşenleri yeniden takın. Başka yapabileceğiniz birşey yok.
Elektrik geliyor anlamında basmadığım zamanda yanıyor bu aradaAnakartın ışığı bastığınız zaman mı yanıyor yoksa elektrik geliyor anlamında mı yanıyor ?
Anakart üzerinde POWER SW pinini kontrol edin.Elektrik geliyor anlamında basmadığım zamanda yanıyor bu arada