Soru Bilgisayarım açılıyor fakat çevre birimleri çalışmıyor

çağan_zrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben her gün oyun oynayan birisiyim pcden ama daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yani ne yapacağımı da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben pcde video izliyordum depremle alakalı arkadan da valorantı açtım oyun açılmışmı diye bakmak için alt tab attım ve bi anda PC KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI hatası verdi öyle 2 3 dakika bekledim bişi değişmeyi ve PCyi kasa üstündeki butondan kapattım fakat tekrar açtığımda ise çevre birimlerine (yani klavye mouse monitör ve kulaklık)güç gitmiyordu yani açılmıyor ışıkları yanmıyor biraz araştırdım ve beklememi yazıyordu tam olara 1.15 dakika bekledim ama değişen bişi yok ne yapmalıyım?

Akifㅤ

Asistan
Reaksiyon puanı
471
Beklemeye devam etme ekran siyahsa görüntü yoksa. Gelmez zaten geri.
Bilgisayarı kapat fişi çek biraz bekle benim psu yüzünden bi ara öyle bir şey yaşamıştım. Ama psu yüzünden değilse başka şeyler denenir.

çağan_zrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklemeye devam etme ekran siyahsa görüntü yoksa. Gelmez zaten geri.
Bilgisayarı kapat fişi çek biraz bekle benim psu yüzünden bi ara öyle bir şey yaşamıştım. Ama psu yüzünden değilse başka şeyle
Ben Microsoftun kendi soru cevap kısmında windows güncelleştirilirken kaptılan PCye baktım tek çözümü format diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Microsoftun kendi soru cevap kısmında windows güncelleştirilirken kaptılan PCye baktım tek çözümü format diyor
Ama USB veya diskle yazıyor

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
bilgisayarı ilk açtığında çevre birimlerinin ışıkları yanıyor windows açılmaya başlayınca mı kapanıyor? yani sorun windows ile mi alakalı? biosa girebiliyorsan format atmalısın muhtemelen mavi ekran yedikten sonra bilgisayarın gücünü kesince sistemde olması gereken dosyalar silindi. ssd kullanuyorsan bu dediğim daha muhtemel.