Bilgisayarı iPhone ile Yönetin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Başarılı uzaktan erişim yazılımı TeamViewer, şimdi de iPhone uygulamasını çıkardı. Uygulama sayesinde uzaktaki bilgisayarınız parmaklarınızın ucunda.

Ücretsiz olması, kolay kurulması hatta bazen de kurulum gerektirmeden çalışması, güvenliği ön planda tutması ve kullanışlılığı, Türkçe dil seçeneği gibi seçenekler sayesinde rakiplerine duygusal anlar yaşatan uzaktan erişim yazılımı TeamViewer, artık iPhone'da.

Uygulamayı ücretsiz indirerek siz de uzaktaki bilgisayarınızı iPhone ekranına dokunarak sorunsuz ve hızlı bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Yaptığımız denemelerde, EDGE üzerinden bile epey hızlı yönetebildiğimizi gördük.

Uygulamayı iPhone veya iPod Touch'a yüklemek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

tv11267916648.jpg

tv21267916665.jpg

:: En çok sevdiğiniz iPhone uygulaması nedir?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cydiada vardır belki deneyiym...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
En çok sevdiğim iPhone uygulamaları Cydia-Installous ikilisi :P

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
apptrackr de buldum bakalım lisans isteyecekmi :D

Not:Konuyu tam okumamışım zaten bedava yazılımmış itunes deyince aklıma para geliyor :D

Saçma bir soru olacak karşı bilgisayardada team olacak değimi ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ooo süper ya :D hemen cydiadan bakalım :D

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
3 kere çalıosanız birine bari para verin yahu :D zekatınız olsun

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
apptrackr de buldum bakalım lisans isteyecekmi :D

Not:Konuyu tam okumamışım zaten bedava yazılımmış itunes deyince aklıma para geliyor :D

Saçma bir soru olacak karşı bilgisayardada team olacak değimi ?

evet kurulu olması lazım :) valla appstorede 2 sürüm var biri free diğeri pro o 9.99$ :D ben ilk baş freeyi denicem 10 dk sonra yazarım :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
3 kere çalıosanız birine bari para verin yahu :D zekatınız olsun
Vallaha 75 uygulamam var hepsi made in cydia :D zekatlarım birikti :D

evet kurulu olması lazım :) valla appstorede 2 sürüm var biri free diğeri pro o 9.99$ :D ben ilk baş freeyi denicem 10 dk sonra yazarım :D

Pro versiyonunu indirdim galiba :D bağlantıyı gerçekleştirdim harika birşey artık yatağımdan pc yi yönetebilirim :D film vs izlerken çok kolaylık olacak :w00t:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet harika bir şey wifiden çok seri bağlanıyor edge üzerinden fena değil ama iş görür pro almaya gerek yok galiba :D valla o değil menu içinde kaybolur oldum toplam 14 sayfa oldu bakalım napcam :D

---------- saat 02:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:12 eklenmişti ----------

Vallaha 75 uygulamam var hepsi made in cydia :D zekatlarım birikti :D

Pro versiyonunu indirdim galiba :D bağlantıyı gerçekleştirdim harika birşey artık yatağımdan pc yi yönetebilirim :D film vs izlerken çok kolaylık olacak :w00t:

ben film için vlc remote kullanıyorum kumanda gibi süper teamviewer olacak iş değil :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
evet harika bir şey wifiden çok seri bağlanıyor edge üzerinden fena değil ama iş görür pro almaya gerek yok galiba :D valla o değil menu içinde kaybolur oldum toplam 14 sayfa oldu bakalım napcam :D

Çok tuhaf birşey ya benim 21.5 inç monitör iphone de çok şirin gözüküyor miniminacık :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben netbookta denedim cub diye oturdu çözünürlük düşük diye :D hakkı abiye bonus vereyim dedim kabul etmedi sistem :Dböyle yararlı uygulamaları her zaman bekleriz cydia ya da rockta bulunabilen bir şey olursa daha çok seviniriz :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ben verdim Bonus :D.Hakkı abi bizimle böyle yararlı uygulamaları paylaştığın için çok teşekkür ederiz:yes:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yorumlardan anladığım kadarıyla sitede baya bi iphone kullanıcısı varmış :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu sefer olmadı vega :D günün en kötü espirisini sen yaptın :D şaka bi yana ekonomik kriz sdn yi teğet geçmiş :D bende 16 gb 3gs beyaz var ama hafıza yetmiyor :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
bu sefer olmadı vega :D günün en kötü espirisini sen yaptın :D şaka bi yana ekonomik kriz sdn yi teğet geçmiş :D bende 16 gb 3gs beyaz var ama hafıza yetmiyor :D

Espiri kimin umrunda free :biggrin: 16 gb yetmiyormu 8gb kullananlara karşı ayıp olmuyormu kardeşim :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yau oyunlar çok yer kaplıyor :( onan bir oyun nerden baksan 400 mb yer kaplıyor eee bende 83 tane oyun var :D pes 2010 dan tut nba live shift most wanted felam yer kalmıyor şu anda 2 gb bile boş yer yok 1000 civarı müziğim var bide :D 64gb isterük :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Çok güzel program ama daha dün format attım bide beğenmezsem silmek falan zor geliyo şimdi :) Bide turkcell olmadığı için edge yok :) İleride yüklerim :D Sormak istediğim şey bu program ile ip adresinden mi bağlanıyor yoksa programı açıp bilgisayarı bir kere tanıtmak yeterli oluyor mu ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
yau oyunlar çok yer kaplıyor :( onan bir oyun nerden baksan 400 mb yer kaplıyor eee bende 83 tane oyun var :D pes 2010 dan tut nba live shift most wanted felam yer kalmıyor şu anda 2 gb bile boş yer yok 1000 civarı müziğim var bide :D 64gb isterük :D

Nfs Oynamıyorum sağ sola dönmek için iphone sağa sola çeviriyorum farkında olmadan kafamıda çeviriyorum boynum ağrıyor :D

64 gb mi 3 yıl sonra çıkabilir :D

Çok güzel program ama daha dün format attım bide beğenmezsem silmek falan zor geliyo şimdi :) Bide turkcell olmadığı için edge yok :) İleride yüklerim :D Sormak istediğim şey bu program ile ip adresinden mi bağlanıyor yoksa programı açıp bilgisayarı bir kere tanıtmak yeterli oluyor mu ?

Benim hat Turkcell...

1.Bilgisayara team viewer yüklüyorsun.
2.İphone da team viewer yüklüyorsun.
3.Bilgisayarındaki team viewer programını açıyorsun İd numarası ile Sifreyi alıyorsun.
4.İphone daki team vieweri açıp bilgisayardan aldığın İd ve şifreyi gerekli yerlere yazıp connecte basıyorsun siyah bir ekran çıyor okeyliyorsun ardından bilgisayar ekranı karşında :)

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Teamviewer'a pc'de öntanımlı şifre verirseniz sadece id no.yu bilmeniz yeterli oluyor.
Symbian versiyonunu da bekliyoruz :)

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya benim iphoneye jailbreak yapmaya korkuyorum garanti kapsamı dışına çıkacak diye.

Millet uygulamalarla doldurmuş aleti :D

Teamviewer programında da free takılcaz mecbur :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ya benim iphoneye jailbreak yapmaya korkuyorum garanti kapsamı dışına çıkacak diye.

Millet uygulamalarla doldurmuş aleti :D

Teamviewer programında da free takılcaz mecbur :)
Korkunun ecele faydası yok JB yap gitsin :D