D
Deleted member 6644497
SDN Okuru
Arkadaşlar Windows 8 işletim sistemli eski bir laptop var.
- Bunu format atmadan, fabrika ayarlarına döndürerek, nasıl sıfırlarım? (Önerdiğiniz başka bir yöntem var mı?)
- Sıfırlarsam virüsler temizlenir mi? (Sıfırladıktan sonra Kaspersky ve Malwarebytes virüs tarayıcısı da kuracağım.)
- Sıfırlamadan önce ürün anahtarı gibi şeyleri not etmem gerekiyor mu? Bana böyle bir soru sorulacak mı?
- Bu konudaki gibi yapmak istiyorum, tamamen sıfırlamak istiyorum:
forum.shiftdelete.net
Tek istediğim ilk günkü gibi hızlı ve güvenli bir bilgisayar. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
- Bunu format atmadan, fabrika ayarlarına döndürerek, nasıl sıfırlarım? (Önerdiğiniz başka bir yöntem var mı?)
- Sıfırlarsam virüsler temizlenir mi? (Sıfırladıktan sonra Kaspersky ve Malwarebytes virüs tarayıcısı da kuracağım.)
- Sıfırlamadan önce ürün anahtarı gibi şeyleri not etmem gerekiyor mu? Bana böyle bir soru sorulacak mı?
- Bu konudaki gibi yapmak istiyorum, tamamen sıfırlamak istiyorum:

Yardım - Windows 8.1 I Ayarlardan Fabrika Ayarlarına Döndürmek, Format Ile Aynı Işlevi Görür Mü?
Arkadaşlar windows 8.1 i ayarlardan fabrika ayarlarında döndürmek format işlevini görür mü? Bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum ve bisürü gereksiz dosya birikti flaş diske iso dosyalarını yazmaya fln üşeniyorum windows ayarlarından yapsam bir sorun olur mu? ve fotoğrafta gördüğünüz...

Tek istediğim ilk günkü gibi hızlı ve güvenli bir bilgisayar. Yardımcı olursanız mutlu olurum.