Bilgisayarda telefonsuz WhatsApp'a bağlanma

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
12 yaşındayım. Eczanede çıraklık yapıyorum. Aklıma takıldı. eczanenin 0216'lı numarasını business'den WhatsApp'a bağladım. Eczanedekiler bi şaşırdı fln. Şimdi size sorum şu=

1-Benim telefonumun interneti kapalıyken bilgisayarda eczanenin mesajlaşma lazım bunu nasıl yapabilirim?

2-eczanedekilerin telefondan mesajlasması için wp'ye çoklu cihaz gelcek deniyordu bunu tarihi tam bellimi?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
12 yaşındayım. Eczanede çıraklık yapıyorum. Aklıma takıldı. eczanenin 0216'lı numarasını business'den WhatsApp'a bağladım. Eczanedekiler bi şaşırdı fln. Şimdi size sorum şu=

1-Benim telefonumun interneti kapalıyken bilgisayarda eczanenin mesajlaşma lazım bunu nasıl yapabilirim?

2-eczanedekilerin telefondan mesajlasması için wp'ye çoklu cihaz gelcek deniyordu bunu tarihi tam bellimi?
internet kapalı iken yazışma yapamazsın diye biliyorum bende kullanıyorum. Çoklu cihaz ile ilgilide bir şey göremedim.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Telefon internete bağlı değilken whatsapp web kullanılamıyor. Hatta telefon 7/24 internete bağlı ve hemen bilgisayarımın yanında durmasına rağmen bazen telefondan bi gir çık yapmam gerekiyor whatsappa. Yoksa bağlantı sorunu diyip web sayfasını kullanılamaz hale getiriyor.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059

Android emülatör ile olabilir ?