Theodore Bagwell
Doçent
2000-2500 tl arası oyuncu bilgisayarı toplayacağım ssd pcnin içinde yok fazla gelir diye eklemedim bütçe sıkıntısı var ama çok önemliyse zorlayacağım ssd çok önemlimi ?
2000-2500 tl arası oyuncu bilgisayarı toplayacağım ssd pcnin içinde yok fazla gelir diye eklemedim bütçe sıkıntısı var ama çok önemliyse zorlayacağım ssd çok önemlimi ?
SSD çok önemli değil sonradan ekleyebilirsiniz SSD ekleyene kadar önemli olan HDD'nin yüksek rpm'li olmasıdır. 5400 veya 5900RPM'de çok verim alamazsınız, size önerim 7200RPM'lik HDD'lerdir.
wd blue 1tb sanırım 7200
şu an tek sıkıntım işlemci çok kararsızım ryzen 1400 ile 1300x arasında, arkadaşım arasında pek fark yok dedi 1300x ucuz, galiba onu alıcam kararsızım.Toshibada alabilirsin fakat fiyatı biraz tuzlu, Western Digital [ WD ] iyidir fiyatıda gayet uygun
şu an tek sıkıntım işlemci çok kararsızım ryzen 1400 ile 1300x arasında, arkadaşım arasında pek fark yok dedi 1300x ucuz, galiba onu alıcam kararsızım.
2.el 1400 var fakat bursada ben istanbuldayım adam elden vermek istiyor uğraşamayacağım
toplayacağım sisteme yakın fakat ekran kartı 2gbAşağıdaki konuda sistem önerisi var, oraya bakabilirsin.
https://forum.shiftdelete.net/threads/2300-tl-sistem-onerisi.513983/
toplayacağım sisteme yakın fakat ekran kartı 2gb
şu an tek sıkıntım işlemci çok kararsızım ryzen 1400 ile 1300x arasında, arkadaşım arasında pek fark yok dedi 1300x ucuz, galiba onu alıcam kararsızım.
2.el 1400 var fakat bursada ben istanbuldayım adam elden vermek istiyor uğraşamayacağım
allah razı olsun kardeş hemen alıyorumÇok değil ama yinede bütçen varsa alınmalı bilgisayarı dahada hızlı çalışmasına imkan veriyor
eğer asus strix 1050ti kampanyası görürsen haberdar edermisin yaDostum şuan hepsiburada da ryzen 5 1400 kargo dahil 648 tl . Ryzen 3 1300x en ucuz sanırım 601 tl di kargo dahil değildi . Yani hemen hemen aynı fiya buraya linkte koyuyorum varsa hazırda bütçen hemen al derim .
AMD Ryzen 5 1400 3.40GHz/3.20GHz 8MB Cache Soket AM4 İşlemcihttp://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-1400-340ghz320ghz-8mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000004QBTU
allah razı olsun kardeş hemen alıyorumvallahi büyük dertten kurtardın
--- Gönderi Güncellendi ---
eğer asus strix 1050ti kampanyası görürsen haberdar edermisin yaekran kartınıda ucuza alırsam gg
eğer asus strix 1050ti kampanyası görürsen haberdar edermisin yaekran kartınıda ucuza alırsam gg
Bütçeni arttırırsan Vega 6 gb ekran kartıda indirimde1361 tl ama bütçene göre .
Dostum şuan hepsiburada da ryzen 5 1400 kargo dahil 648 tl . Ryzen 3 1300x en ucuz sanırım 601 tl di kargo dahil değildi . Yani hemen hemen aynı fiya buraya linkte koyuyorum varsa hazırda bütçen hemen al derim .
AMD Ryzen 5 1400 3.40GHz/3.20GHz 8MB Cache Soket AM4 İşlemcihttp://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-1400-340ghz320ghz-8mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000004QBTU
saat 11 gibi baktigimda 648tlydi fakat fiyati artmış sebebi ? parayı çektim fakat siteye girdigim zaman fiyati artmış sebebi nedir
hala devam ediyor gözüküyorÇünkü en uzun gece bitti dostum .
birazdaha erken görseydim alabilirmişimÇünkü en uzun gece bitti dostum .
yılbaşı indirimleri olurmu olursa ne kadarÇünkü en uzun gece bitti dostum .
hala devam ediyor gözüküyor
birazdaha erken görseydim alabilirmişim
parayı çektim geldim oturdum başına 795 tl olmuş üzüldümYok bitmiş maalesef tahminim 12 e kadar devam ediyordu . Üzüldüm bende dakikalarla gitti ama alma bekle hafta sonu indirimi yapılabilir bazı yerlerde . Yılın son haftası noel indirimi olabilir .
![]()
Benim indirimden yararlanarak aldığım
Evga 6 gb 1360 tl
Ryzen 5 1400 648 tl
Viewsonic 75 Hz 1 ms 599 tl
Herkese iyi günler .
Ssd sonradan eklersin sikinti degil ama mutlaka eklemeni tavsiye ederim kaliteli hdd idare edersin ama sonradan ssd ekle mutlaka2000-2500 tl arası oyuncu bilgisayarı toplayacağım ssd pcnin içinde yok fazla gelir diye eklemedim bütçe sıkıntısı var ama çok önemliyse zorlayacağım ssd çok önemlimi ?