Bilgisayarda neler olup bittigini gör...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CTRL+ALT+SİZİN BELİRLİYECEĞİNİZ BİR TUS kombinasyonu CALISIYOR VE BİLGİSAYAR ACILDIKTAN İTİBAREN BİLGİSAYARINIZDA TÜM YAPILANLARI VE GİRİLEN TÜM ŞİFRELERİ GÖRE BİLECEKSİNİZ

bi nevi keylogger dene bilir.ama antivirüs programlarına yakalanmıyor+pc'yi kasmıyor+bir özelliği ise gun içerisinde kim pc nizde nerelere girmiş hangi şifrelerle girmiş size belirlediğiniz araklıklarda e-mail'inize rapor ediyor.

ben kullanıyorum her hangi bir zararınıda görmedim.

dowloand: ************
dileyen indirip kullana bilir

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nasıl yaniii tüm yapılanları ve tüm şifreleri görebiliyor ???
atıyorum msninimin şifresi bunlar gibi mii ??

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle.tum her seyi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hadi beee :)
ya dursun şu teknoleji yaa ya babam bunu öğrenirse :D şifremi de öğrenir
ee girerr pufffff :S :S

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bu arada her keyloger ın içinde bir trojan vardır siz şifreleri öğrenirken başkasıda sizin şifrenizi öğrenebilir :)

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mila12 dedi ki:
Bu arada her keyloger ın içinde bir trojan vardır siz şifreleri öğrenirken başkasıda sizin şifrenizi öğrenebilir :)
Bunlar gunumuzun klişe laflarıdır.sen neyi nasıl kullandığını bildiğin surece ve en onemlisi belirtilen alanların dısına cıkmadıgın surece hiç birsey olmaz.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben güvenmiyorum benim o anda görebilğim şeyler başkalarının da görme ihtimali yüksek

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Thun dedi ki:
mila12 dedi ki:
Bunlar gunumuzun klişe laflarıdır.sen neyi nasıl kullandığını bildiğin surece ve en onemlisi belirtilen alanların dısına cıkmadıgın surece hiç birsey olmaz.

Kullanma ile ne alakası var yapan kişi içine rahatlıkla senin şifrelerini alabileceği bir yöntem koyabilir örneğin simka çeviride de trojan bulunabiliyor.

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mila Bu senin soylediğin sey aynı fake mail gibi.eger sen fake mail'e karsı nasıl davranman gerektiğini biliyorsan simka çeviride de bulunan trojan'ıda pasifize etmeyi becerirsin.soylemek istediğim ve senin inatla anlamak istediğin sey yaptıgın seyi yada kullandıgın programları iyi biliyorsan içinde truvaymıs,keyloggermiş yada benzeri seylermiş bas etmesini bilirsin demeye calısıyorum.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Forumda paylaşılan bu tarz linkler ve dosyalar üyelerimiz yada ziyaretçilerimiz tarafından kullanıldığında bilgisayarlarında sorun çıkarabilir. ;)

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...