Bilgisayarda ilginç bir mavi ekran hatası

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Bugün bilgisayarımı açtıktan 10 dakika sonra faremi oynattım ve oynatmamla beraber bir mavi ekran hatası ile karşılaltım fakat mavi ekran hatasında bir üzgün yüz veya yanında yazılar yazar(Windows 10)
fakat karşılaştığım hatada 5 veya 6 tane üzgün surat ve altında ilginç yazı gibi şeyler var(ne olduğunu bilmiyorum)
bir çözüm öneriniz var mı?
yoksa virüs mü bulaştı?
--- Gönderi Güncellendi ---
norton security'i yüklemeye başladım virüs ise umarım çözer. Daha önce norton bana çok yardımcı oldu.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Mavi ekran hatasını belirtmeniz daha güzel olur.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Bugün bilgisayarımı açtıktan 10 dakika sonra faremi oynattım ve oynatmamla beraber bir mavi ekran hatası ile karşılaltım fakat mavi ekran hatasında bir üzgün yüz veya yanında yazılar yazar(Windows 10)
fakat karşılaştığım hatada 5 veya 6 tane üzgün surat ve altında ilginç yazı gibi şeyler var(ne olduğunu bilmiyorum)
bir çözüm öneriniz var mı?
yoksa virüs mü bulaştı?
norton security'i yüklemeye başladım virüs ise umarım çözer. Daha önce norton bana çok yardımcı oldu.
Hata kodunun görselini paylaşırmısınız?
Veya ismini yazarmısınız?

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Şaka virüsü de bulaşmış olabilir. Son zamanlarda hiç bilinmedik bir dosya yüklediniz mi?
hayır
Hata kodunun görselini paylaşırmısınız?
Veya ismini yazarmısınız?
hata kodu okunmuyor
Mavi ekran hatasını belirtmeniz daha güzel olur.
ancak bu kadar belirtebilirim
5 tane üzgün yüz
altında ilginç yazılar var(okunmuyor)

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

hayır

hata kodu okunmuyor

ancak bu kadar belirtebilirim
5 tane üzgün yüz
altında ilginç yazılar var(okunmuyor)
Görseli paylaşırmısınız?

ömer raif tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sıkıntı yok aynısı bnde de olmuştu bilgisayara çok yüklenmiştim normlade hata mesajı öle çıktı sonra pc restart attı kendine topladı sıkıntı yok yani merak etme

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Sıkıntı yok aynısı bnde de olmuştu bilgisayara çok yüklenmiştim normlade hata mesajı öle çıktı sonra pc restart attı kendine topladı sıkıntı yok yani merak etme
bu konuyu çok önceden açmıştım şuan öyle bir sıkıntım yok hatta şu an win 7 kullanıyorum :)