Bilgisayarcı iş yaparmı?

Sizce Göztepe merkezde bilgisayarcı açsak iş yaparmı?

• Kullanılan toplam oy
    89

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar istanbul göztepe merkezde, tütüncü mehmet efendy cad. olabilir. Bilgisayarcı açmayı düşünüyoruz. Dükkanda toptan perakende sarf malzemeleri, 2. el ve 0 pc, teknik servis, toner, hafıza kartı, oyun, film, vs. satmayı planlıyoruz. Sizce iş yaparmı? (S)

Yorumlarınızı bekliyorum. Mesela Erenköy merkezde mi açsak? veya başka birşeyler mi koysak ? vs.

Teşekkurler,

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Allah gönlüne göre versin Sansal ben İstanbullu olmadığım için yorum yapamıyacağım.Hayırlısı olsun.Allah herkesin rıskını verir :)

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben goztepede olsam dırek yazıcıogluna ınerım ama yerı onemlı goztepenın neresnde. kıme hıtap edıceksın onemlı. ama yazıcıoglu faktorunu unutma.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anadolu yakası.. Tütüncü mehmet efendy caddesinde dusunuyorum. Mc Donalds, Tren istasyonu filan varya o cadde işte veya o caddaye çıkan yollar. Yazıcıoğlu tabiki bir rakip ama ben yerel olacagım. Fiyatlarımda ucuz olacak, adam kadıkoye kadar gideceğine bana gelsın ıstıyorum. Hedef kitlem gelir seviyesi ort. ustu olan kesım. zaten goztepe oyle. Bunun dışında dukkan en az 50 mt kare olacak.

Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkur ederim...

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeri herkes anlamıştır umarım. Oraları bilenler yokmu yoksa?

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
yapar dedim ama.. adım başı Bilgisayarcı oldu her yer..

aydogan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bizim düşüncelerimizin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Öncelikle bilgisayardan ve ticaretten anlaman gerekir. Daha sonra bir takım bağlantılara ihtiyaç duyacaksın. Örneğin, hangi parça nereden daha ucuza nasıl alınır gibi. Daha sonra kendi çevrenin de olması lazım. Bir işe başlamadan önce çevren hazır olmalı, kime satacağın kime hizmet verebileceğin gibi. En önemlisi ise Seçil'in belirttiği adım başındaki bilgisayarcılardan bir farkın olmalı.
Bunlar ve şu an aklıma gelmeyen bir çok şeyi sağlayabilirsen, bilgisayarcı iş yapar.