Bilgisayarcı Amca Web Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilgisayarciamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.bilgisayarciamca.com web sitesi bilişim haberleri almak isteyen ve forum bölümünde sorularına yanıt bulabileceğiniz, özellikle mobil cihazlar konusu altında iPhone sahipleri için her türlü soruya cevap var yoksa da sorun cevap verelim. Site hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi bildirirseniz çok seviniriz. :}

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
site güzel ama reklam kokan hareketler bunlar :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
site fena değilmişte sırf reklam için üye olmanız :S

ayrıca haberlerde burdan çalıntı kokusu aldım yanlışım varsa kusura bakmayın :S

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Talha Ertunç dedi ki:
Zibi$ dedi ki:
Talha Ertunç dedi ki:
Denizhan Dakılır dedi ki:
Hepsi sdn neden çalıntı nerdeyse
tüm makaleler
Sadece kabaca baktım.Sadece haberler aynıysa bişey diyemeyiz.

Ama kelimesi kelimesine makaleler aynıysa o zman emek hırsızları ;)
site adı yok
yazanın adı yok
alıntı adresi yok

ayrıca çalıyosun madem biraz oynama yap :S aynen koymus adam :S

bilgisayarciamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam tamam durun yaaa çalmıyorum. çalmak çok çirkin bir tabir. sitemi yeni versiyona getirdim. söz nerden alıntı yaptığımı yazarım. hemen ipi boynuma geçirdiniz. ben hırsızsam sizde çok acımasızsınız yaa. ben ki kesinlikle emeğe çok saygısı olan biriyim. neden kendi yazılarımdan bahseden yok. direkt olarak kötüleme moduna girdiniz anlam veremiyorum. yukarıda bir yazı yazıyor ama gören yok sanırım. bilginizi çalmadım paylaştım diyelim. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR. hem keşke birileri benim yazılarımı alsa da sitesine koysa çok sevinirim. Ama söz bundan sonra nerden alıntı yaptığımı mutlaka yazacağım.

bilgisayarciamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi haberleri ekleyen arkadaşıma söyledim. Ama o da kaynakları yazdığını söyledi. Kontrol ettim gerçekten yazıyormuş. Bir habere baktım ati sürücüleri ile ilgili olana, Kaynak : shiftdelete.net yazıyor. Sanırım ben dahil hepimiz dikkatsizliğimizden dolayı bir özür borçluyuz. İyi çalışmalar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bilgisayarciamca dedi ki:
Şimdi haberleri ekleyen arkadaşıma söyledim. Ama o da kaynakları yazdığını söyledi. Kontrol ettim gerçekten yazıyormuş. Bir habere baktım ati sürücüleri ile ilgili olana, Kaynak : shiftdelete.net yazıyor. Sanırım ben dahil hepimiz dikkatsizliğimizden dolayı bir özür borçluyuz. İyi çalışmalar
öyle demişsin ama ya göstermelik yapmışsınız yada yeni yeni kaynak yazmaya başladınız, eski sayfalarda (4-5ten itibaren) haberler saldım çayıra mevlam kayıra, sadece SDN değil çoğu haberin kaynağı yok.

SDN için örnek: Latinlere .lat Uzantısı Sizinkisi Orijinali

vs vs ...

bilgisayarciamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizi anlamıyorum yaaa neden bu kadar yıkıcısınız. sitenizi firmamın firewall ına engellenen siteler arasına ekleyeceğim. inanılmaz yıkıcısınız. bence biraz yapıcı olun. bir grup kendini beğenmiş ordususunuz. üyeliğimi iptal ederseniz çok sevinirim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yıkıcı değil yapıcı şeyler yapmak istiyoruz, yarın bir gün o haberlerini aldığınız siteden haber çalıyorsunuz diye mail alırsanız hiç şaşırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...