GökayBAYRAK
Asistan
toplam ederi normalde monitörle birlikte 7k ya yakındır
1k da monitörPC HOCASI-GG1 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS ROG Strix RX 570 8GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buna bi 450 daha ekle senin pc ile aynı
ama bu konun troll olma ihtimali yüksek beyler 10000tl yi kimse elin mahalle bilgisayarcısına vermez diye düşünüyorumtoplam ederi normalde monitörle birlikte 7k ya yakındır
Aa evet bir şey yapamayacak. Kanıtlamak için oraya girdiğini gösteren yan dükkanların kamerasına bakılabilir. O dükkanda kamera kayıtları silinmiştir zaten.Kanıt yoksa elinde birşey yapamazsın ki adam ben satmadım dese ne yapacaksınız?
olabilirama bu konun troll olma ihtimali yüksek beyler 10000tl yi kimse elin mahalle bilgisayarcısına
ironi yapmışsın ama adam ısrar ederse indiririm sajofasfgit adama ilk önce insan gibi babanlar birlikte gidip konuşacaksın böyle böyle bu fiyatlar internette böylle sen bana bu paraya satmışssın bu paraya rtx toplanır beni salak yerine koyup kazıklamışssın de eğer vermezse kavga edin gidin vurun kırın demiyorum ama tartışın olmadımı camlarını imdir(!)
SjsjssjjKonu sahibi iyi mesaj kastı.
sdn ye iş başvurusu yapmıştımBana da kasın biraz mesaj sjsjsj bakalım 2 gün sonra şirkete gidiyorum çağırdılar
Kabul ettiler mi?sdn ye iş başvurusu yapmıştım
2 gün sonra...Kabul ettiler mi?