Bilgisayara tekme attım

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modeme sinirlendim tekmeledim bilgisayarı kendine bir şey oldu mavi ekran geldi reset attım düzeldi ne olmuş olabilir

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimal sarsıntının etkisiyle beyin tranvası geçirmiştir :):)

şaka lem

sarsıntıyla hdd nin okuyucusu yerinden oynamışsa ondan olabilr tekrar acıldıysa pc sorun yok :D

edit:pc ye yandan tekme atmak yerine üstten yumruk atın daha sağlıklı olur ben öyle yapıyotum şükür sorun yok :D

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zamanında bende çok tekme attım büyük ihtimalle sarsıntı anında kendini resetlemiştir. Ben de monitöre vurmanı tercih ederim ağzı var dili yok çünkü :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Karşılığında bilgisayarda sana tekme atsaymış böylece ödeşmiş olurdunuz :) ama sende mavi ekran olayı yok işte :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bende bikere fana parmağımı sokmuştum :D
Resetledi kendini sorun yok :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Benim kasaya hiç vurmuşluğum yoktur ama eski crt monitörüm çok çekti benden :D yumruk manyağı yapmıştım

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben monitörü çok tokatlamıştım büyük oyunlar açarken değişik programlardan uyarı geliyordu yavaşlıyordu pc sonra falan kasada altta içerde diye birşey yapmıyordum hem bozulur diye monitöre sinirlenince şöyle yandan üstten tokat atıyordum tokat manyağı olmuştu her hafta tokatlıyorum noel dayı gibi haftalık tokat:DBenim bir arkadaşta da çok cesaret var internet cafedeyken cafenin sahibi görmüyorken lcd monitörün tam o ekrana bir tekme koyuyor bir yumruk atıyor birde üstüne tükürüyor ekrana:DMouselan vurdular internet cafede lcd monitör ekranına.

mseker32

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aferin ExCeLLeNT bunu da marifet diye burada anlatıyorsun! eller aya giderken biz neden hala yayayız bal gibi ortada

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Benim eski kasanın içine dokundun mu resetliyordu. O zaman anlamamıştım şimdi anlıyorum demek ki eski insanlar her şeyi elektronik yapıyorlarmış :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Marifetmiş diye anlatmıyorum herkes tekme atmış bende yaşadığım bir olayı anlatıyordum o monitöre vurmamız falan cafenin sahibi 17 -20 yaş arası birşey bizi sinirlendiriyor dikleniyordu bize.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Puhahhaha
video süper :D
koptum