Bilgisayara KeyLogger atıklarını İddia ediyorlar.

Arif_Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bugun sizlere Çok Degisik bir konuyla karsınızdayım.
Benim bilgisayarıma KeyLogger attıklarını iddia ediyorlar ve benim ekranımı izliyormus.
Bende bundan süphelendim ve ComboFix,Norton secutiry ile bilgisayarı bi güzel taradım baya bi virüs silindi ama simdide diyorlarki attıgımız keylogger görünmez keylogger diye.
Belirtiler:
-Bilgisayar güvenli modda dısında aşırı yavaşlıyor.
-Bilgisayar programları açarken çok yoruluyor.

Napmalıyım?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Seni keklemişler gibime geldi keylogger ike ekran kontrol edilemez sadece bastığın tuşların raporu gönderilir.

Ve eğer çok çok iyi fud edildiyse(ki senin arkadaşlarının yapabileceğini sanmıyorum) o zaman virus programlarına takılmaz

Zemana AntiLogger Free İndir - Anti Keylogger Programı - Tamindir

Bu program ile bastığın tuşları şifreleyebilirsin ve keylogger sadece şifrelenmiş halini görebilir oda zaten hiçbir anlama gelmez

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Malwarebytes AntiMalware,Hitman Pro ve Zemana AntiMalware ile tarat bilgisayarını.Bir de sosyal medya hesaplarınıza dikkat edin.Özellikle de Facebook'a.Örneğin resim diye indirdiğiniz şey virüs olabilir ya da zararlı bir exe dosyası.

Arif_Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seni keklemişler gibime geldi keylogger ike ekran kontrol edilemez sadece bastığın tuşların raporu gönderilir.

Ve eğer çok çok iyi fud edildiyse(ki senin arkadaşlarının yapabileceğini sanmıyorum) o zaman virus programlarına takılmaz

Zemana AntiLogger Free İndir - Anti Keylogger Programı - Tamindir

Bu program ile bastığın tuşları şifreleyebilirsin ve keylogger sadece şifrelenmiş halini görebilir oda zaten hiçbir anlama gelmez
oha çok teşekür ederim adamlara bakya keyloggeri ekranımı izliyom diye açıklıyo :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Malwarebytes AntiMalware,Hitman Pro ve Zemana AntiMalware ile tarat bilgisayarını.Bir de sosyal medya hesaplarınıza dikkat edin.Özellikle de Facebook'a.Örneğin resim diye indirdiğiniz şey virüs olabilir ya da zararlı bir exe dosyası.
Norton security full var onun için yinede teşekkürler :)