samet fidan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Elimde usb bellek mevcut ve format atmak istiyorum kökünden harddisk ilk gün ki gibi olsun nasıl yapabilirim
dediklerinizi harfiyen yapacağım bir sorun olursa yazarımBuradan yardım alabilirsin Windows 10 formatı atmak için.
FreeDos Bilgisayara İşletim Sistemi Yükleme ve Sürücü Güncelleme
Önceden hangi Windows sürümü yüklüydü?Windows etkinleştir yazısını kaldırmam için ürün anahtarı almak zorunda mıyım?
HOMEÜrün anahtarı almak zorundasın veya crack yapman lazım ama önermem. Buradan 60 TL karşılığı orijinal key alabilirsin sorun olmaz bende buradan almıştım. Windows 10 Pro mu yoksa Home mu kurdun?
https://www.oyunfor.com/ara?q=windows+10
Tamam bunu alabilirsin. Bilgisayarına kayıt olur anakart değiştirene kadar key bilgisayarda kalır daha sonra format falan atarsan internete bağlandığın an key otomatik girilir.
Teşekkür ederim ama malum bizde para ne gezer 20 TL filan olsaydı alırdım da artık varsa o fiyata yine de öneriniz için teşekkürler böyle idare edeceğiz artıkTamam bunu alabilirsin. Bilgisayarına kayıt olur anakart değiştirene kadar key bilgisayarda kalır daha sonra format falan atarsan internete bağlandığın an key otomatik girilir.
Windows 10 Home Satış Sayfası - %84’e Varan İndirimlerle Satın Al