Bilgisayara ekran kartı takıyorum bilgisayar açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baba12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar bilgisayara ekran kartı takıyorum bilgisayar çalışıyor ekran açılmıyor
onboarddan açılıyor daha önceden çalışıyordu
ekran kartım amd hd7970
anakartım p8z77-v deluxe edition
bios güncel
psu 750 watt 80plus gold
işlemci intel core i7 3770
başka bilgisayarda denedim ekran kartımı çalışıyor
başka ekran kartımı kendi bilgisayarımda denedim çalışıyor
yardım edin
ama kendi ekran kartım kendi bilgisayarımda çalışmıyor

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
yavv ekran kartında sorun varmı diye ekran kartının fanını söktüm çalışan ekran kartı çalışmıyor neyi yanlış yapmış olabilirim kapatırken (termal marcunu tazeledim acaba ondanmı)

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Termal macunu çok fazla taşırmış olabilirsiniz. Bunların yanı sıra soğutucu vidalarını fazla sıkmış olabilirsiniz Slota tam oturtamamış olmanız yüksek onboard ekran kartı ile bios a girip Optimized Default yapabilirsiniz. Grafik portu seçimini otomatik alacaktır. Bu işlemler probleminizi düzeltebilir.

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Termal macunu çok fazla taşırmış olabilirsiniz. Bunların yanı sıra soğutucu vidalarını fazla sıkmış olabilirsiniz Slota tam oturtamamış olmanız yüksek onboard ekran kartı ile bios a girip Optimized Default yapabilirsiniz. Grafik portu seçimini otomatik alacaktır. Bu işlemler probleminizi düzeltebilir.
başka bir ekran kartı çalışıyor ama

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlantıları doğru yaptığınıza emin misiniz? Eski anakartlar için arızalı dönüştürücü kullanıyorsanız bu da soruna neden oluyor olabilir.