Bilgisayar Yenileme

BeyazKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar selamlar, saygılar.. Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum donanım olarak. O yüzden sizlerin bilgisine ve yardımına ihtiyacım var. Özelliklerini paylaşacağım bilgisayarımda hangi donanımları değiştirerek iyi performans elde edebilirim. Örneğin; PUBG, CS:GO, Assasin's Creed, Far Cry tarzı yeni nesil oyunları da sorunsuz oynamak istiyorum. Bir kaç arkadaşım Anakart değişimi şart dedi ama sizin önerileriniz önemli benim için.
pc.png
Modifiye etmeye nereden başlamalıyız ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

BerkerK

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp Biraz para koyarak geleceğe yönelik bir sistem alabilirsin.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Bir adet GTX 1050 alabilirsin.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4648547)

Son düzenleme:

BeyazKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp Biraz para koyarak geleceğe yönelik bir sistem alabilirsin.

Teşekkür ederim cevabını için. Bu sistemi ne kadar satabilirim ? Ayrıca geleceğe yönelik sistem derken kısaca yazmanız mümkün mü ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bir adet GTX 1050 alabilirsin.

1050 ti ya da düz 1050 alabilirsin.

Sadece bu ekran kartını alsam sıkıntı kalmıyor mu ? İşlemci, Ram v.s. bu ekran kartına uyumlu değil mi ? Ve bir de bu ekran kartı kaç gb öneriyorsunuz almamız için. Diğer bi yandan daha uygun fiyatlı önerme şansınız olur mu bu biraz bütçemi aşıyor 400-500 TL kadar fazla geldi. Yoksa bütçe ayarlayıp kesin alalım mı :))

Son düzenleme:

BerkerK

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Teşekkür ederim cevabını için. Bu sistemi ne kadar satabilirim ? Ayrıca geleceğe yönelik sistem derken kısaca yazmanız mümkün mü
Aslında işlemci 1. nesil olduğu için ve ddr3 tabanlı bir sistem olduğu için pek fazla etmez ama bu tür sistemler 1.500/1.700 arası pek bilmeyen, Bu işlerden anlamayan kişilere satilabiliyor