win8.1silmek yerine arama çubuğuna arka planda çalışabilecek uygulamalar yazıp çıkana tıklayın ordan gereksiz olanları kapatın
Mesaj otomatik birleştirildi:
win 10 mu?
win 8 için bilgi veremem ama arka plan uygulamarı kısmına ulaşıp kapatırsanız iyi olur ayrıca sisteminiz ne
msconfig yapıp başlatma seçeneğine geldim bunlar var sanırım pek bir şey kapatmam gerekmiyorwin 8 için bilgi veremem ama arka plan uygulamarı kısmına ulaşıp kapatırsanız iyi olur ayrıca sisteminiz ne
ayrıca sistem bu yani düşük özellikli bir pcwin 8 için bilgi veremem ama arka plan uygulamarı kısmına ulaşıp kapatırsanız iyi olur ayrıca sisteminiz ne
görev yöneticisi>başlangıç kısmından gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın
sadece windows ana bilgisayar yazanı kapatma diğerlerini devre dışı bırakmsconfig yapıp başlatma seçeneğine geldim bunlar var sanırım pek bir şey kapatmam gerekmiyor
radeon yazan ekran kartı sıkıntı olur mu kapatsaksadece windows ana bilgisayar yazanı kapatma diğerlerini devre dışı bırak
kapattınız mı?
önerdiğiniz var mı peki bu ikisinden biri veya farklı bir tane?Video dowlander video indirme uygulaması ise gereksiz. Savefrom kulalnın. Onun dışında gereksiz bir şey göremiyorum. Sisteminiz yüksek bir şey değilse kaspersky ve malwarebytes birlikte kullanmak sorun olabilir.
Kaspersky ve malware birlikte kullanmayın. Kaspersky ayarlarından çok fazla ram yiyen bir ayar var onu kapatın. Direk ayarlara girince karşınıza çıkıyor. Malware açık dursun gerekirse kasper açın sol alttaki simgelerr sağ tıklayıp kasper kapatın.ayrıca sistem bu yani düşük özellikli bir pc
kapatma onuradeon yazan ekran kartı sıkıntı olur mu kapatsak
önerdiğiniz var mı peki bu ikisinden biri veya farklı bir tane?
Gereksiz bir şey göremedim sistem nedir.Merhaba,
Bilgisayarım son günlerde yavaşlıyor .Bunun için sizden hızlandırma/antivirüs tarzında bir program önerisi ve aşağıda resimde bulunan uygulamalardan hangisini silmem gerek (gereksiz olanlar gibi).Şimdiden teşekkür ederim
sistem yazıyor buradaayrıca sistem bu yani düşük özellikli bir pc
radeon ve ana bilgisayar dışındakileri kapattımsistem yazıyor burada
readon dışında diğerlerini kapattınız mı
Kaspersky uygulamasını silip pcyi yeniden başlatın hızlanacaktırradeon ve ana bilgisayar dışındakileri kapattım