Bilgisayar tavsiyesi

brain.dll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2500-3000 tl civarinda bi bilgisayar almak istiyorum. Olmasini istedigim ozellikler:
-i7 islemci
-artirilabilir 8gb ram(max 12gb-16gb vs.)
-Disk donus hizi hdd 5400 rpm ve 128 gb ssd
-FreeDos
-FullHD ekran cozunurlugu
-ekran karti 2gb ortalama kalite(gt 750M gibi).

Asus ve MSI inceledim bayagi. Asuslarda ssd yok, MSI lar ekran karti cok ucuk gtx 765M falan.
Bide MSI nasildir kullanan bilen varsa artilari eksileri nelerdir?
Tavsiyeleriniz, yorumlariniz nelerdir yardimci olur musunuz?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yaklaşık 2500-3000 tl civarinda bi bilgisayar almak istiyorum. Olmasini istedigim ozellikler:
-i7 islemci
-artirilabilir 8gb ram(max 12gb-16gb vs.)
-Disk donus hizi hdd 5400 rpm ve 128 gb ssd
-FreeDos
-FullHD ekran cozunurlugu
-ekran karti 2gb ortalama kalite(gt 750M gibi).

Asus ve MSI inceledim bayagi. Asuslarda ssd yok, MSI lar ekran karti cok ucuk gtx 765M falan.
Bide MSI nasildir kullanan bilen varsa artilari eksileri nelerdir?
Tavsiyeleriniz, yorumlariniz nelerdir yardimci olur musunuz?

MSI Alın. Fiyatı şu an gösterilmiyor, 2750 Lira..

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-2oe-047xtr-notebook-urun10574.html

kaptevilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bugün msi ge 60 aldım 4.nesil i7 w8 bakalım imş. bi sorun çıkmaz :)

brain.dll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bugün msi ge 60 aldım 4.nesil i7 w8 bakalım imş. bi sorun çıkmaz :)

kardeşim ilk izlenimlerin, edindiğin tecrubeleri burya yazarsan sevinirim. Bide hangi modelini aldın?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya benim istediğim ekran kartı cok iyi olmasına gerek yok. Mesela MSI larda genelde gtx765M bu cok fazla bana, oyuzden asus on plana cıkıyor. Bide benim onceligim ssd olması, o da Asus larda yok. Ekran kartı ortalama olan, ssd si olan bide freeDos olan bilgisayar arıyorum özetle..

kaptevilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ilk izlenimlerin, edindiğin tecrubeleri burya yazarsan sevinirim. Bide hangi modelini aldın?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya benim istediğim ekran kartı cok iyi olmasına gerek yok. Mesela MSI larda genelde gtx765M bu cok fazla bana, oyuzden asus on plana cıkıyor. Bide benim onceligim ssd olması, o da Asus larda yok. Ekran kartı ortalama olan, ssd si olan bide freeDos olan bilgisayar arıyorum özetle..

tamam dostum kullanmaya başlayınca 1-2 ay içerisinde izlenimlerimi olumlu ve olumsuz gördüğüm yanlarını paylaşcam :) aldığım model ge60 http://www.vatanbilgisayar.com/Note...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68868

`ScyLax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Ya başbelasi kardeşim gece gece rahatsız ediyorum kusura bakma ama.. şöyle 2000 ile 2200 arasinda sağlam bi notebook söyler misin sana zahmet. ..:-)