Bilgisayar Seçimi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gkmnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gkmnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamün aleyküm forum üyeleri, ben oyuncu bilgisayarı almak istiyorum bütçem 3000 4000 arası . İnternette biraz araştırma yaptım turbox ve izoly markası hakkında kötü yorumlar okudum ve bu 2 markadan uzak durmayı tercih ettim. Marka PC almak mı daha mantıklı yoksa toplama PC mi , marka PC için önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım , sıfır mı almak daha mantıklı 2. El mi . İnternetten baktığım ışıklı mışıklı kasalar pek güven vermedi çoğu göz boyama gibi duruyor ve donanım olarak çöp olarak gözüküyor ve bazı markalar sıfır üretimi olmayan 2009 2010 üretimli donanımları takarak satışa sunuyor . Daha çok oyun oynamalık PC istiyorum mmoprg mmofps ve diğer normal PC oyunları gibi

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Selamün aleyküm forum üyeleri, ben oyuncu bilgisayarı almak istiyorum bütçem 3000 4000 arası . İnternette biraz araştırma yaptım turbox ve izoly markası hakkında kötü yorumlar okudum ve bu 2 markadan uzak durmayı tercih ettim. Marka PC almak mı daha mantıklı yoksa toplama PC mi , marka PC için önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım , sıfır mı almak daha mantıklı 2. El mi . İnternetten baktığım ışıklı mışıklı kasalar pek güven vermedi çoğu göz boyama gibi duruyor ve donanım olarak çöp olarak gözüküyor ve bazı markalar sıfır üretimi olmayan 2009 2010 üretimli donanımları takarak satışa sunuyor . Daha çok oyun oynamalık PC istiyorum mmoprg mmofps ve diğer normal PC oyunları gibi

Bütçe belirlersen ve ne gibi özellikleri istiyorsan (özel bir istek) arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Monitör dahilse apu atarım değilse ekran kartlı atarım dahil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe belirlersen ve ne gibi özellikleri istiyorsan (özel bir istek) arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.
Konuyu oku bütçesi 3000 4000 tl

Gkmnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Monitör dahilse apu atarım değilse ekran kartlı atarım dahil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu oku bütçesi 3000 4000 tl
Apular sanırım ekran kartsız ve fazla bir performans beklememek gerekiyormuş, ekran kartlı tercihim

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Elindeki alternatif seçenekleri görmek istiyorum
Misal ben İnşallah Yazın 2 k ya apu toplayacağım.(Ryzen 3200 g örneğin Ekran kartının yokluğunu aratmaz.Rekabetçi oyunlarda orta-yüksekte 60 fps altı görmezsin.)
Durumlar düzelince güzel bir ekran kartı alıp takarsın.Apu apu apuuu

Gkmnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Misal ben İnşallah Yazın 2 k ya apu toplayacağım.(Ryzen 3200 g örneğin Ekran kartının yokluğunu aratmaz.Rekabetçi oyunlarda orta-yüksekte 60 fps altı görmezsin.)
Durumlar düzelince güzel bir ekran kartı alıp takarsın.Apu apu apuuu
Almışken orta halli güzel f/p ürünü almak istiyorum bir daha uğraşmamak için

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Almışken orta halli güzel f/p ürünü almak istiyorum bir daha uğraşmamak için
Monitör+kasa ile 4000 bulmak zor.
Eğer monitör hz niz 144 olmasını isterseniz maks kasa için 2500-2600 lira kalıyor.Neredeyse iyi bir apu fiyatı : )

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085