Bilgisayar parçalarını nereden alayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Nereden alacam ben bu parçaları ? Geçen vatandan gtx 670 sipariş ettim ama stokta yokmuş hala para iadesi yapılmadı. 1 - 2 parça almayacağım bilgisayar toplayacağım. Nereye güvenip alayım ? Bulunduğum il Hatay. Burda teknosa, darty, bimeks, electroworld bayileri var. Başka bir bayi yok.

En güvenilir yol...Tavsiyeler :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
teknobiyotik, inventus, eksen, sanalmarketim, nova, netsipariş... bu sitelerden alışveriş yapabilirsin. :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teknobiyotik, inventus, eksen, sanalmarketim, nova, netsipariş... bu sitelerden alışveriş yapabilirsin. :)
teknobiyotikte de aynı durumlar söz konusuymuş şikayetvar.com da aya şikayet var... :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İstabula gel kadıköyde yazıcıoğlu iş hanına gitbütün parcaları alır gidersin:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 sene önce tekmar manisa şubesine garantisi dolalı 2 ay olan bilgisayarımı götürdüm. asus sc serisi ekran rengarenk görünüyordu. tamir edildi 250 tl para verdim 5 gün sorunsuz çalıştı o zaman ankarada üniversitedeydim oraya gittim 6. güne ekranda yine renkler karıştı aradım gönderin kargo size ait falan dediler gönderdim yine geldi 2. güne aynı sorun bunu 3 kere yaşadık.. haklı olarak kızdım nasıl iş diyerek ve bana söyledikleri bilgisayarı servisten sağlam alınca gerisi benim hatammış bende yeter dedim bıraktım peşini daha sonra tekrar yaptırayım dedim 1 yıl sonra başka servise götürdüm ve içindeki orjinal parçalar değişmiş tabi çıldırdım aradım hiç birşey kanıtlayamazsınız dediler... kısaca ürün alırken sonrasını düşünmemişim bu adamlara muhtaç kaldım güvenmeyin derim ben

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
en güvenilir diye birşey yok, en büyük firmalarda bile hatalar yada aksilikler söz konusu olabılıyor. Vatandan aldığım bir ses kartının sadece kutusunun gelmesi (teşhir ürün yollamışlar yanlışlıkla, üründe yokta kutusunu sadece yani) gibi sorunlar yaşasamda vatandan alırım pc parçaları ve elektroniği. Sonrasında teknobiyotik tercih ederim. Büyük firmalar ve indirimleri olduğu için tercih ediyorum.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Önce parçalara karar verin. En uygun fiyatlı olan neresiyse ayrı ayrı sipariş vermek daha uyguna gelir. Bazen tek parçada 100TL fark oluyor. Sadece o parçadan kazancınız 10tl kargoyu düşünce 90tl olur. 90 tl de az değil.