Soru Bilgisayar Önerisi

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Merhabalar arkadaşlar, ağırlıklı olarak iş için kullanacağım bir bilgisayar almak istiyorum ancak elbette oyunda oynayacağım. Aşağıdaki linkte yer alan bilgisayarlar arasında kaldım. Tavsiye ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz ?

Buradan erişebilirsiniz

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bu modele bakin derim attiginiz cihazlarin hicbiri Max-P ekran kartina sahip degil.

Öncelikle teşekkür ederim. Kalite açısından ASUS yerine MSI tercih etmeye çalışmıştım. Uzun süreli kullanım düşünmekteyim. Başka öneriniz var mıdır ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Öncelikle teşekkür ederim. Kalite açısından ASUS yerine MSI tercih etmeye çalışmıştım. Uzun süreli kullanım düşünmekteyim. Başka öneriniz var mıdır ?

Siteyi inceleyip oneri yapmistim hocam zaten o butceye gore alinabilecek en iyi cihaz attigim Asus modeli. Son nesil islemci ve en guclu mobil ekran kartina sahip. Ekran karti da Max-P.

Msi katana alın. Bende kullanıyorum.

MSI Katana bu klasmanin urunun degil maalesef.

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Söylediğiniz modele baktım açıkçası yıpranma ihtimali MSI modele göre daha kolay gibi görünüyor. Paylaştığım modellerden MSI Stealth GS66 12UHS-255NL cihazda da Nvidia GeForce RTX 3080 Ti var.
Söylediğim model ile sizin gönderdiğiniz model karşılaştırmasını yeniden ekliyorum.

Buradan erişebilirsiniz

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Söylediğiniz modele baktım açıkçası yıpranma ihtimali MSI modele göre daha kolay gibi görünüyor. Paylaştığım modellerden MSI Stealth GS66 12UHS-255NL cihazda da Nvidia GeForce RTX 3080 Ti var.
Söylediğim model ile sizin gönderdiğiniz model karşılaştırmasını yeniden ekliyorum.

Buradan erişebilirsiniz

Yipranma ihtimalini neye gore degerlendirdiniz hocam Scar kasalari gayet kalitelidir. Bir de mobil ekran kartlari icin 4K cozunurluk fazla su an. Mobil 3080 Ti, masaustu 3080 ile ayni performasi veriyor.