Bunu letgoda buldum 2.500 - 3.000 TL bandı bütçem var kasa + monitör için veya laptop da olur. Fakat pek anlamıyorum.Fiyatı ne kadar? Belki fiyat verirsen toplama yapılır.
Sistem baya eski nesilde.
Ekran kartı yeni nesilin en az güçte Giriş modeli.
Laptoplara bakalım hele. 5 dakka sabretBunu letgoda buldum 2.500 - 3.000 TL bandı bütçem var kasa + monitör için veya laptop da olur. Fakat pek anlamıyorum.
Tamamdır çok sağolun.Laptoplara bakalım hele. 5 dakka sabret
Kaça alacaksın?Arkadaşlar şu özellikler sizce nasıl? İş görür mü?Ekli dosyayı görüntüle 161193
Kasa+ monitör 2400Kaça alacaksın?
Alınmaz bu. 775 soket öldü gibi bir şey. Alsan da Xeon takman gerek performans alabilmen için. Bunun yerine bir Athlon APU çok daha mantıklı.
Alınmaz bence.Kasa+ monitör 2400
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bütçem 2500-3000 arası. Hani CS go pubg zula GTA 5 tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama pek anlamıyorum toplama felan.Alınmaz bence.
1500'e önü açık AMD bir sistem kurabiliriz. Dilersen bir tane yapayım. Beğenmezsen almazsın.
O bütçede sakın ama sakın 775 soket bir işlemci alma. Eğer bütçen max. 3000 lira ise bu yukarıda attığım sistemi 2200G yapıp al, öbür sistemin FPS değerlerini ikiye katlar.Reis bütçem 2500-3000 arası. Hani CS go pubg zula GTA 5 tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama pek anlamıyorum toplama felan.
Bu bütçede laptop değil de masaüstü daha iyi olur sankiOyun için biraz zorlanır ama Güzel laptop.
![]()
Asus D409BA-BV167T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Asus D409BA-BV167T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus D409BA-BV167T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ben seçenek gibi sundum. Almazsa almasın zaten.Bu bütçede laptop değil de masaüstü daha iyi olur sanki