Bilgisayar Önerisi?

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Evet kamera yok ama laptoplarla gelen kameralar iyi olmuyor zaten. Derslerde falan kullanırım dersen yanına ucuz yollu bir kamera alsan da yeterli olur.
tmmdır hocam bunun indirimi 3 gün içinde bitiyomuş inşallah alabilirim desteğiniz için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kamera yok ama laptoplarla gelen kameralar iyi olmuyor zaten. Derslerde falan kullanırım dersen yanına ucuz yollu bir kamera alsan da yeterli olur.
görkem hocam bunda galiba 2 tane m2 slotu yok

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
tmmdır hocam bunun indirimi 3 gün içinde bitiyomuş inşallah alabilirim desteğiniz için çok teşekkür ederim

görkem hocam bunda galiba 2 tane m2 slotu yok
Asus G15 serisinde var bildiğim kadarıyla. 2. M.2 SSD slotu 2.5” disk slotunun üzerinde. O kısımda ikinci SSD ile HDD arasında seçim yapman lazım yani ama her türlü SSD öneririm.

5.42’den itibaren izle. İki tane M.2 slotu mevcut sol atta.

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
üü
Asus G15 serisinde var bildiğim kadarıyla. 2. M.2 SSD slotu 2.5” disk slotunun üzerinde. O kısımda ikinci SSD ile HDD arasında seçim yapman lazım yani ama her türlü SSD öneririm.
ürün özelliklerinde yazmıyo o yüzden dedim

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Orada yazmaz ki zaten teknik detay kısmında o kadar derine inmiyorlar. Yukarıda attığım videoyu izle.
bende böyle bişey buldum adam 2. yi takıyo bu sizin attığınız laptola aynı marka heralde birde hocam bunların aynı özellikte siyahlarıne kadar

5.42’den itibaren izle. İki tane M.2 slotu mevcut sol atta.
hmm 3 adet m2 ssd tabanı bulunuyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
bende böyle bişey buldum adam 2. yi takıyo bu sizin attığınız laptola aynı marka heralde birde hocam bunların aynı özellikte siyahlarıne kadar

hmm 3 adet m2 ssd tabanı bulunuyor
Senin attığın videodaki ürün Strix değil Zephyrus.

Furkany65

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar monster 20.3 serisinden alacaktım ama az önce baktığımda stoklar bitmişti bende yeni bir öneri almak istiyorum alacağım bilgisayarda oyun yayını, yazılım, render , youtube oyun videoları falan yapacağım 13000 tl bütçe var önerilerinizi bekliyom
O bütçede Monster önermem.