Yazılım Mühendisi, ayrıca galiba işsiz kalır mıyım endişesi var sizde.Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum fakat bu mesleklerin önü açık mı yani iş bulmak kolay mı veya ortalama maaşları
Nasıl
Birde yazılım mühendisliği mi daha avantajlı yoksa bilgisayar mühendisliği mi
İyi bir üniversite hangi sıralamadan sonrasıYazılım Mühendisi, ayrıca galiba işsiz kalır mıyım endişesi var sizde.
İyi bir dil bilirseniz, iyi bir üniversite bitirirseniz, iyi iş yaparsanız 5 senede 10K olur.
Rahat iş bulursunuz, maddeleri uygularsanız.
O alan da yazılımla alakalı ders varmı kiBence elektrik elektronik daha kapsamlı
Haberlerde 4 üniversite bitirip asgari maaşlı iş bulamayanlar var.Yazılım Mühendisi, ayrıca galiba işsiz kalır mıyım endişesi var sizde.
İyi bir dil bilirseniz, iyi bir üniversite bitirirseniz, iyi iş yaparsanız 5 senede 10K olur.
Rahat iş bulursunuz, maddeleri uygularsanız.
Hayır yok nitelikli adam her yerde iş bulur.Haberlerde 4 üniversite bitirip asgari maaşlı iş bulamayanlar var.
odtü veya koç gibi iyi üniversitelerde yazılım oku; ondan sonra yurtdışına "hemen" git. yıllık "en az" $100k alırsın. ama yıllık deedim aylık demedim aklında bulunsunArkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum fakat bu mesleklerin önü açık mı yani iş bulmak kolay mı veya ortalama maaşları
Nasıl
Büyük konuşma derim.Hayır yok nitelikli adam her yerde iş bulur.
Türkiye'nin cahilliği bu üniversite bitirmeyi çok büyük görüyorsunuz.
bunu en iyi üni'lerde okuyup yurtdışına gitmediği için yakınanlara sorHayır yok nitelikli adam her yerde iş bulur.
Türkiye'nin cahilliği bu üniversite bitirmeyi çok büyük görüyorsunuz.
Yazılım mühendisliği ODTÜ'de olsa keşke ama yok Koçta da yokodtü veya koç gibi iyi üniversitelerde yazılım oku; ondan sonra yurtdışına "hemen" git. yıllık "en az" $100k alırsın. ama yıllık deedim aylık demedim aklında bulunsun
odtü veya koç gibi iyi üniversitelerde yazılım oku; ondan sonra yurtdışına "hemen" git. yıllık "en az" $100k alırsın. ama yıllık deedim aylık demedim aklında buluns
Şırnak'taki 4 üniversiteyi bitirmiş adamla 1 kere ODTÜ'yü bitirmiş adamın çok farkı var.Büyük konuşma derim.
Ben size mi yoksa gördüğüm Paranerede? kanalının videosuna mı inanacağım?bunu en iyi üni'lerde okuyup yurtdışına gitmediği için yakınanlara sor
koçta yazılım yokmu. agab... koçta yazılım okumak istiyordumYazılım mühendisliği ODTÜ'de olsa keşke ama yok Koçta da yok
yurtdışına gidersen önün açık. türkiyede tutnabilmek için zar zor uğraşıp bir firmada işe girmen lazımArkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum fakat bu mesleklerin önü açık mı yani iş bulmak kolay mı veya ortalama maaşları
Nasıl
Bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliğini kapsar. Ayrıca bu bölüm kendi kendini geliştirmeye yönelik bilgisayara ve kodlamaya hevesli olmakla alakalı bir bölümdür. Gece gündüz bilgisayar başında bir şeylerle uğraşmayı araştırmayı seven biriysen bu bölüme daha iyi uyum sağlarsın.Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum fakat bu mesleklerin önü açık mı yani iş bulmak kolay mı veya ortalama maaşları
Nasıl
yazılım mühendisliği çok daha avantajlı ama bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan mutlaka ingilizce bölümünü tercih et. önün her türlü akıcı olurArkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum fakat bu mesleklerin önü açık mı yani iş bulmak kolay mı veya ortalama maaşları
Nasıl