Bilgisayar Mühendisliği Not Ortalaması

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba bu sene karabük üni. bilgisayar mühendisliğine gidiyorum ama uzaktan eğitim,üniversite sitesinde yıl sonunda ortalamam 100 üzerindne 80 olursa örgüne geçiş yapabileceğim yazıyor bilgisayar mühendisliği okuyanlar bilir zor mu 100 üzerinden 80 yapmak ?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
senin okulunda derslerin zorluğunu bilmem ama ben istanbul kültür üni'de okuyorum, zor :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya genel zorlukları soruyorum bilgisayar dersleri benim için problem değil,matematik fizik falan nasıl ? Sizin ortalama ne kadar ?

2.36 ortalamam var şimdi yurtdışında okuyorum bir dönemlik.
çalışırsan sorun yok ama çok uğraştırıcı dersler matematik özellikle. eğer complemantary calculus dersi alıyorsan yandın zaten :)

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2.36 ortalamam var şimdi yurtdışında okuyorum bir dönemlik.
çalışırsan sorun yok ama çok uğraştırıcı dersler matematik özellikle. eğer complemantary calculus dersi alıyorsan yandın zaten :)

Matematikte konular nedir acaba bir kaçını yazabilir misin ? Fizik ne durumda bu arada ?

Reaksiyon puanı
4
merhaba bu sene karabük üni. Bilgisayar mühendisliğine gidiyorum ama uzaktan eğitim,üniversite sitesinde yıl sonunda ortalamam 100 üzerindne 80 olursa örgüne geçiş yapabileceğim yazıyor bilgisayar mühendisliği okuyanlar bilir zor mu 100 üzerinden 80 yapmak ?

zor

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Matematikte konular nedir acaba bir kaçını yazabilir misin ? Fizik ne durumda bu arada ?

dersler ve konular okula göre değişir. benim bahsettiğim derste normal 4 işlemi düşün. bunları matematikten çıkar, işte geriye kalan ne varsa hepsini işliyorsun :D

Reaksiyon puanı
4
Hangi dersler en çok zorluyor o lazım bana birde :D

mühendislik okumak komple zor.bilgisyar müh. okumadım ama.genel dersleri benzer
fizik 1 fizik2 mat1 mat2 diferansiyel denklem,matlab, lineer cebir ,devre terisi,manyetık alanlar, vs vs genel olarak bilgisayar müh. dersleri benzer özellikle bilg. müh. diferansiyel denklemler vrmı bilmiyorum varsa kaldın uğraşma.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
mühendislik okumak komple zor.bilgisyar müh. okumadım ama.genel dersleri benzer
fizik 1 fizik2 mat1 mat2 diferansiyel denklem,matlab, lineer cebir ,devre terisi,manyetık alanlar, vs vs genel olarak bilgisayar müh. dersleri benzer özellikle bilg. müh. diferansiyel denklemler vrmı bilmiyorum varsa kaldın uğraşma.

Var diferansiyel denklemler herkes çok korkuyor ya diferansiyelden :D İlk sene neler gösteriyorlar genel anlamda ?