20 bine kadar çıkarım. Bu pc nasıl hocam?Bütçeniz ne kadar?
Farklı sitelerede sordum genelde bu bilgisayarı önerdiler. Teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı bu işlere uzun bir süre ara verdim pek anlamıyorum o yüzden. Ram arttırılabilir mi?
Evet. Ekstradan 1 boş RAM yuvası bırakıyorlar. Bir tane de SSD için bırakıyorlar.Farklı sitelerede sordum genelde bu bilgisayarı önerdiler. Teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı bu işlere uzun bir süre ara verdim pek anlamıyorum o yüzden. Ram arttırılabilir mi?
Hocam Lenovo mu yoksa üstüne koyup bunu mu alsam YönlendiriliyorBilgisayar gayet makul hocam bende de özellikler aynı bi tek işlemcim i7 10. nesil , ssd ise 228
alandan sıkıntı çekiyorum ssd yükselticeğim. Gayet işimi görüyor.
Farklı sitelerede sordum genelde bu bilgisayarı önerdiler. Teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı bu işlere uzun bir süre ara verdim pek anlamıyorum o yüzden. Ram arttırılabilir mi?
Hocam biraz pahalı yinede teşekkkür ederim.Biraz daha koyabilirsen buna bak derim. Sonradan bir tane daha RAM takarsin. Fiyati ozelliklerine gore cok uygun.
![]()
ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
Hocam biraz pahalı yinede teşekkkür ederim.