Herkese selamlar, bu yıl bilgisayar mühendisliği bölümüne başlıyorum. Bu vesileyle sağlam, beni mezun edecek bir gaming laptop almak istiyorum 2 ay geçmeden alacağım bu yüzden önerileriniz 18'inde bir gencin kaderini belirleyebir.? Yanına da 2 el LoL atarım herhalde bulmuşken laptop ı
Önerilerde şu özelliklere dikkat ederseniz hoş olur
>Bütçe 9500 tl ye kadar çıkabilir ama yani öğrenciyim o yüzden bildiğiniz daha uygun modelleri yazabilirsiniz o parayı kazanacam baba parası değil (ufak destekler olabilir tabii?)
>Yeni nesil işlemci olmalı
>Soğutma ve malzeme kalitesi iyi olmalı (Zirâ uzun yıllar kullanmayı planlıyorum)
>Ssd şart (O bütçede ssd siz olmaz bence)
>Ekran IPS olmalı
>15.6 inç ten küçük olmasın
>Taşınabilirlik ve tasarım ikinci planda olsada cok sıkıntılı da olmasın be
>Çok götürmek nasip olmasın ama teknik servisinden çekmek istemem
>Windows işini kendim çözebilirim freedos olabilir
}>Aklımda bu var MSI GF75 THIN 8RD-203TR I7-8750H 16GB DDR4 GTX1050TI GDDR5 4GB 512GB SSD 17.3 FHD W10 GAMING NOTEBOOK Fiyatı ve Özellikleri
}>Msi tercih etme sebebim malzeme ve soğutma kalitesi ile ilgili olumlu yorumlar
Kısa süre içinde satın alacağım o yüzden eğer bilgi sahibiyseniz lütfen paylaşın herkes yararlansın şu dönemde pek çok gencin pc ihtiyacı olduğuna eminim
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
Önerilerde şu özelliklere dikkat ederseniz hoş olur
>Bütçe 9500 tl ye kadar çıkabilir ama yani öğrenciyim o yüzden bildiğiniz daha uygun modelleri yazabilirsiniz o parayı kazanacam baba parası değil (ufak destekler olabilir tabii?)
>Yeni nesil işlemci olmalı
>Soğutma ve malzeme kalitesi iyi olmalı (Zirâ uzun yıllar kullanmayı planlıyorum)
>Ssd şart (O bütçede ssd siz olmaz bence)
>Ekran IPS olmalı
>15.6 inç ten küçük olmasın
>Taşınabilirlik ve tasarım ikinci planda olsada cok sıkıntılı da olmasın be

>Çok götürmek nasip olmasın ama teknik servisinden çekmek istemem
>Windows işini kendim çözebilirim freedos olabilir
}>Aklımda bu var MSI GF75 THIN 8RD-203TR I7-8750H 16GB DDR4 GTX1050TI GDDR5 4GB 512GB SSD 17.3 FHD W10 GAMING NOTEBOOK Fiyatı ve Özellikleri
}>Msi tercih etme sebebim malzeme ve soğutma kalitesi ile ilgili olumlu yorumlar
Kısa süre içinde satın alacağım o yüzden eğer bilgi sahibiyseniz lütfen paylaşın herkes yararlansın şu dönemde pek çok gencin pc ihtiyacı olduğuna eminim
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler