MuscleBooy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Elimde philips tah4105 kablolu kulaklık var ve yeni elime geldi. Bilgisayar kulaklığı tanımıyor. ve devre dışı cihazlar kısmında bile gözükmüyor ne yapmalıyım?
nasıl? yani bir tutorial falan var mı?Sürücü yükle
Kulakligin adi + driver indir yaznasıl? yani bir tutorial falan var mı?
Bilgisayarınız laptop herhalde bluetooth da başka cihazları bağlarken sorun oluyor mu? Ayrıca kulaklığı bağlama moduna aldığınıza ve başka bir cihaza bağlı olmadığına emin misiniz ?Elimde philips tah4105 kablolu kulaklık var ve yeni elime geldi. Bilgisayar kulaklığı tanımıyor. ve devre dışı cihazlar kısmında bile gözükmüyor ne yapmalıyım?
DriverBooster güvenli değil kullanmayınSürücü indirebilirsin. Eğer bu işlem fazla karmaşık gelirse DriverBooster kurabilirsin. Sürücüleri otomatik yenileyen bir yazılım. Kendim kullandım, okul tahtasının dokunmatiği çalışmıyordu onda bile işe yaradı ancak internette çoğu kişi bu yazılımın cihazı bozabileceğini de yazıyor, bence makul bir risk.
kulaklığım kablolu bir kafaüstü kulaklıkBilgisayarınız laptop herhalde bluetooth da başka cihazları bağlarken sorun oluyor mu? Ayrıca kulaklığı bağlama moduna aldığınıza ve başka bir cihaza bağlı olmadığına emin misiniz ?
tamamdır deneyeceğim. sonuçları yazarımKulakligin adi + driver indir yaz
Bunu arattığımda hiçbir sonuca ulaşamıyorum sadece philipsin ürün sitesi geliyor.Kulakligin adi + driver indir yaz
bluetooth kulaklıkların bilgisayar driveri olmaz zaten. Bluetooth cihazı için driver olur. Ayrıca kulaklığınızı sormadım bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü onu sordum.kulaklığım kablolu bir kafaüstü kulaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır deneyeceğim. sonuçları yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu arattığımda hiçbir sonuca ulaşamıyorum sadece philipsin ürün sitesi geliyor.
yanlış anlamışım kusura bakmayın. laptop kullanıyorumbluetooth kulaklıkların bilgisayar driveri olmaz zaten. Bluetooth cihazı için driver olur. Ayrıca kulaklığınızı sormadım bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü onu sordum.
Windows sürümünüz ne ? Ayrıca ikinci dediğime baktınız mı? Kulaklık eşleştirme modunda mı ve başka bir cihaza bağlı mı?yanlış anlamışım kusura bakmayın. laptop kullanıyorum
windows 10 kullanıyorum. bluetooth kulakiçi kulaklıklarım var onları bağladığım zaman sesimi gayrt güzel alıp verebiliyolar aslında. ancak bu yeni aldığım kulaklığın eşleştirme modunda olup olmadığını nasıl anlayacağım? ve başka bir cihazda kullanmaya çalışmadım bileWindows sürümünüz ne ? Ayrıca ikinci dediğime baktınız mı? Kulaklık eşleştirme modunda mı ve başka bir cihaza bağlı mı?