teşekkür ederim. evet dediğin gibi yaptım ışıkları yanmaya devam ediyor.Öncelikle hayırlı olsun. Şöyle yaparmısın. Kapattıktan sonra kulaklığı çıkart, sonra bilgisayarı açmadan geri tak. Geri taktığında bilgisayarı açmadan ışıklar geri yanıyor mu söyle.
Bios kısmında power ayarlarına bak. Anakart güç yönetimi belli bir voltajın altındaki çalışan bileşenlere pasif bir şekilde enerji veriyor olabilir. ErP/EuP Ayarlarını kontrol et.
İnternette şöyle bir makale buldum, çözümü deneyebilir misin?teşekkür ederim. evet dediğin gibi yaptım ışıkları yanmaya devam ediyor.
bios üzerinde de o ayarları inceledim ama bulamadım maalesef.
gece rahatsız ediyor yanmasını istemiyorumjamws donkey 710 var bende ışıkları her zaman yanıyor sıkıntı ne ki![]()
evet bu makaleyide görmüştüm ama o tik bende açık değildi yani yine işe yaramadı :/İnternette şöyle bir makale buldum, çözümü deneyebilir misin?
![]()
After computer shut down, fans and lights are still on and running
If you shut down your computer properly from the Window's start menu or by pressing the power button and you notice that your screen is off but some internal parts still remain powered on such as t...support.cyberpowerpc.com
Peki cihazın rgb kontrol yazılımı var mı, varsa yükle oradaki bir ayar ile çözüme ulaşabilirsin belki.gece rahatsız ediyor yanmasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bu makaleyide görmüştüm ama o tik bende açık değildi yani yine işe yaramadı :/