Bilgisayar Donanım Teknisyenliği Hakkında

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba Arkadaşlar. :)
Öncelikle 8.sınıftayım artık kendi rotamı çizme vakti geldi diye düşünüyorum.Küçük yaştan beri Bilgisayar ile boza yapa uğraştığım için :) Bilgisayar ile ilgili meslek okumak istiyorum.Bilgisayar Donanım Teknisyenliği var.Niye derseniz donanıma ayrı bir sevgim olduğunu düşünüyorum peki Bilgisayar Mühendisi ol derseniz etrafımdaki herkez Bilgisayar Mühendisi olmak istiyor bende herkezin yaptığı mesleği yapmak istemiyorum kısaca farklı olmak istiyorum.Şimdi benim için kariyer ve maaş önemli mesleklerden hangi dala yönelmem doğru olur) fikir verirseniz sevinirim. :)

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim durumumla senin durumun aynı farkı yok. İnsan sevdiği işi yapmalıdır bende Bilgisayardan gitmeyi düşünüyorum. Burada büyüklerimiz fikirlerini paylaşırsa sevinirim :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ne olursanız olun ama en iyisi olun .. bi noktaya kadar gelip asla koyvermeyin..Hele ki bu bilgisayar vs meslek dalında..Yoksa piyasada kaybolur gidersiniz.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar konusu sende fasa fiso degil ise bi genclık hevesi degil ise PROGRAMCILIK oku Cok iyi şirketlere kapak ata bılırsın Microsoft,Apple vs vs

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bilgisayar donanım teknisyenliği eğitimi alman olabilirde iş sektörde o konuda iş bulman biraz zor. alacağın eğitimi de bunun gibi site ve forumlarda yakın takip edersen daha iyi öğrenirsin ben eğitim almış biri olarak sadece şunu söyleye bilirim ki alacağın eğitimin beş yıl sonra değişen teknoloji karşısında bir önemi kalmıyor

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
web tasarımı ile ilgilenebilirsin

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim web tasarım veya programcılık dallarına da bi bakayım. :)